Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Φωτιά αξίας 590.984,00€ ! Που αλλού ; στο ΧΥΤΑ Φυλής ..


Σύμφωνα με την Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ «Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 26/02/2021 και λίγο πριν τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας της ΟΕΔΑ εκδηλώθηκε φωτιά στο ενεργό ημερήσιο μέτωπο διάθεσης απορριμμάτων της Β ́ Φάσης του ΧΥΤΑ Φυλής και συγκεκριμένα στη νοτιοδυτική πλευρά του έργου : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ Β ́ ΦΑΣΗΣ».

 Άμεσα ετέθη σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός του ΕΔΣΝΑ και του παρόχου υποστήριξης της λειτουργίας του ΕΔΣΝΑ, ενώ κατέφθασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι εργασίες περιορισμού της φωτιάς διήρκησαν όλη τη νύχτα και η πυρκαγιά κατεσβέσθη τις πρωινές ώρες της επομένης, Σάββατο 27/02/2021 και περί ώρα 09:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%92%CE%9E%CE%9B%CE%9F%CE%A105-%CE%A3%CE%9D%CE%A9?inline=true

Έτσι για να έχετε μια ιδέα πως λειτουργεί το σύστημα .. Ποιος είναι ο ρόλος της Ε.Ε των διαφόρων επιτροπών και του αναδόχου ..

Εμείς απλά εισπνέουμε τον καρκίνο και μαθαίνουμε για την φωτιά από την διαύγεια όταν πρόκειται να πληρωθεί ο εργολάβος . 

 Με τις υγείες μας .

Θ.Ε.Μ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου