Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

και τα πόμολα .. (video)


 

Προσέξτε τώρα το σκηνικό . Οι οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ κάνουν εκδήλωση σε μια ταβέρνα στην Ελευσίνα .

Στην εκδήλωση είναι όλος ο καλός ο κόσμος. Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος κλπ..

Στην εκδήλωση παρευρίσκεται  και ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από τον Σταμάτη Πουλή πρώην διευθύνοντα σύμβουλο  στην αναπτυξιακή εταιρία του δήμου , υποψήφιου βουλευτή στη δυτική Αττική και  εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο  ΚΕΕΛΠΝΟ .

Guest star της εκδήλωσης είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις  Γεωργιάδης ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση λέει για το δήμαρχο Φυλής: «Με τον Δήμο Φυλής τα πάμε καλά! Ο Δήμαρχος μπαίνει στο Υπουργείο και βγαίνει. Δεν έχει αφήσει τίποτα! Σε λίγο θα μας πάρει και τα πόμολα». 

 Ενθουσιασμός και πονηρά γελάκια στο ακροατήριο!  όλοι καταλαβαίνουν το υπονοούμενο..

Ο Άδωνις  Γεωργιάδης δεν είναι κανένας ηλίθιος. Ξέρει πολύ καλά τι λέει και πως το λέει.

Στο υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων έχει στηθεί κανονικό πάρτι με το δήμο  Φυλής και τους ενδιάμεσους .

Αποφασίζουν μόνοι τους (το δημοτικό συμβούλιο του δήμου δεν έχει ιδέα) να κάνουν κέντρο μεταφορών Logistics και να παραχωρήσει ο δήμος Φυλής 600 στρέμματα στο ΤΑΙΠΕΔ- τα οποία δεν έχει αλλά-  θα αγοραστούν από κάποιους ιδιοκτήτες που διαθέτουν εκτάσεις πέριξ της χωματερής ..  Σημείωση: μόνο η σύμβαση για την ωρίμανση του έργου έχει προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ !

Με τροπολογία στη βουλή αλλάζουν σε ένα βράδυ τον χαρακτήρα του βιοτεχνικού πάρκου για το οποίο έχουν ξοδευτεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά .

Και το πάρτι μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων  και του δήμου Φυλής συνεχίζεται  με έργα έχουν αποφασιστεί  και θα ανακοινωθούν προσεχώς .

Κάτι ξέρει ο Άδωνις  Γεωργιάδης που λέει ότι δεν θα αφήσουν τίποτα και θα πάρουν και τα πόμολα. Αυτό ακριβώς θα κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα αφήσει τίποτα.

Μιλάμε για κανονική λεηλασία . Έχουν ορμήσει στο δημόσιο χρήμα και το μοιράζουν στους ημέτερους όπως γουστάρουν αυτοί.

Τα καλοταϊσμένα   παπαγαλάκια υμνολογούν την απλοχεριά του  Άδωνη και την καπατσοσύνη του δήμαρχου Φυλής γιατί κάτι θα φάνε και αυτά από το τσιμπούσι και όποιος τολμήσει να πεί κάτι για τη ρεμούλα βαφτίζεται αυτομάτως εχθρός των συμφερόντων του δήμου Φυλής. 

Είναι βέβαιο πως η  λεηλασία που γίνεται από την κυβέρνηση και τους παρατρεχάμενους θα μας οδηγήσει σε νέα μνημόνια αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανένα .

Αυτοί που μας οδηγούν στα βράχια αύριο θα μας λένε «όλοι μαζί τα φάγαμε» .

Υ.Γ αν υποψιαστώ πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο δήμαρχος Φυλής θα έχει τη στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα πεθάνω που έλεγε και ο Λαζόπουλος.

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου