Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αποκάλυψη : πως μεθοδεύτηκε η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Χ. Παππού.


"Και κάνοντας υπόκλιση μέχρι τους αστραγάλους

παρέα με παράσιτα και με λακέδες άλλους

για τους πολύ σημαντικούς και τους πολύ μεγάλους"

Άκης Πάνου 

Η συμμετοχή κάποιων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής στο ψηφοδέλτιο του  δημάρχου Χ. Παππού - πέρα από την ηθική - δεν έχει και καμιά κομματική νομιμοποίηση .

Η αλήθεια είναι πως η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής ΔΕΝ αποφάσισε ποτέ να γίνει αυτή η συνεργασία . Η πλειοψηφία της Ο.Μ έπεσε θύμα μεθοδεύσεων των ανθρώπων που είχαν κάνει από καιρό συμφωνίες για συνεργασία με τον Χ. Παππού.  


Η Ο.Μ κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα δημοτική παράταξη στην θέση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και να της δώσει το όνομα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ , δηλαδή το ίδιο όνομα που είχε η παράταξη του Κ. Βάβουλα πριν από 20 χρόνια !

Οι υποστηριχτές αυτής της παρα-φύση συνεργασίας, πίστεψαν πως με όχημα τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα μπορούσαν ευκολότερα να συνεργαστούν με την παράταξη του σημερινού δημάρχου.

Όταν όμως επισκέφτηκαν τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για να του εξηγήσουν αυτό το γελοίο  πολιτικό σχέδιο έφαγαν πόρτα . Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τους είπε ότι θα πρέπει να το ξεχάσουν γιατί δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο δήμαρχο.

Μετά από την ξεκάθαρη  απάντηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ , τα τοπικά στελέχη έβαλαν σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο.

Ξαφνικά και χωρίς να δώσουν καμιά εξήγηση ξεχνούν τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ , αγνοούν και την κατεύθυνση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοινώνουν (ως πρόσωπα πλέον ) , την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο το Χ. Παππού .

Προσπαθούν έτσι να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ προ τετελεσμένων και να τον υποχρεώσουν με το έτσι θέλω να δώσει την στήριξη του στην συνεργασία που είχαν οι ίδιοι συμφωνήσει. 

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων Βάβουλα και Κολυβοδιάκου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πραξικοπηματική ενέργεια προκειμένου να εκβιαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να υποχρεωθεί να στηρίξει τον Χ. Παππού.

Το βέβαιο είναι πως ο μεγάλος χαμένος από αυτή την θλιβερή ιστορία θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην δυτική Αττική και την δυτική Αθήνα .

Οι άνθρωποι αυτοί προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες τσαλάκωσαν πολύ άσχημα την εικόνα του κόμματος τους .

Οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Φυλή και στην δυτική Αθήνα- Αττική , θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν καλά το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο πολιτικός χώρος από αυτή την ιστορία.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπεύουν να διεκδικήσουν κάποια βουλευτική έδρα στη στην δυτική Αττική και κάποια  στελέχη της παράταξης της Ρ. Δούρου άρχισαν  τώρα  να αντιλαμβάνονται ότι με αυτές τις αθλιότητες το καράβι πάει στα βράχια και  εκφράζουν πλέον δημόσια τις διαφωνίες τους.

 Ο αντιπεριφεριάρχης δ. Αττικής Γ. Βασιλείου με ανάρτησή του στο facebook αναρωτιέται ποιος κυβερνάει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά : Είναι όμως παράταιρο, πχ στη Δυτική Αττική, άλλοι να αυτοχρίζονται υποψήφιοι βουλευτές του (κάποιοι μάλιστα είναι και 'αλεξιπτωτιστές'), άλλοι να κλείνουν συμφωνίες με Δημοτικούς συνδυασμούς, η να κυκλοφορούν στο f/b Δημοσκοπήσεις με ονόματα υποψηφίων που πουθενά δεν συζητήθηκαν κοκ, χωρίς δηλαδή να υπάρχουν αποφάσεις κανενός απολύτως κομματικού οργάνου!

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα λέει ο λαός. Τα νταραβέρια με τον Παππού  ήταν  απολύτως σίγουρο πως θα οδηγούσαν σε πολιτικό στραπάτσο. Όταν βάζεις τέτοια φίδια στον κόρφο σου θα  πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα έρθει η στιγμή που θα σε δαγκώσουν.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου