Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ο Χρήστος Ρούσσας στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb καλεί τα μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ Χ. Παππού και Δ. Μπουραίμη να ψηφίσουν κατά της αύξησης της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ !


Την ερχόμενη Τετάρτη η εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συγκαλείται από την κ. Δούρου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ από τους 250.000 τόνους στους 450.000 τόνους/ έτος. (350.000 σύμμεικτα συν 100.000 βιοαπόβλητα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μια πραγματική καταδίκη για τον δήμο μας . Η ζωή των κατοίκων της Φυλής θα γίνει εφιαλτική.
Παράλληλα αυτό θα σημαίνει και διαιώνιση στου ΧΥΤΑ Φυλής γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως εάν σκόπευαν να κλείσουν την χωματερή και να την μετατρέψουν σε πάρκο, δεν θα έπαιρναν μια τέτοια απόφαση.
Καλώ προσωπικά τα δυο μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που είναι ο νυν δήμαρχος κ. Χ. Παππούς και ο τέως δήμαρχος κ. Δ. Μπουραίμης να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η καταδικαστική για τον δήμο μας απόφαση .
Τα δυο μέλη της Ε.Ε που προέρχονται από τον δήμο Φυλής με την ψήφο τους στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ μπορούν να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα σε βάρος της περιοχής μας.
Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς πρέπει να συγκαλέσει αμέσως το δημοτικό συμβούλιο σε ανοιχτή συνεδρίαση και να αποφασιστεί η διοργάνωση μαζικών παραστάσεων διαμαρτυρίας στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής.
Χρήστος Ρούσσας
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Φυλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου