Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Κωλοτούμπα του Παππού για το ΠΕΣΔΑ καρμανιόλα για τη δυτική Αττική .

 

Το γνωστό δίδυμο της Φυλής ( Παππούς – Μπουραίμης ) που τάχα είχε ανέβει στα κάγκελα για τον διαγωνισμό του Αποτεφρωτήρα, τελικά  ψήφισε υπέρ του ΠΕΣΔΑ καρμανιόλα για τη Δυτική Αττική  και  για να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα τους αμέσως έπιασαν δουλειά τα γνωστά «δημοσιογραφικά»  λιβανιστήρια .

Τώρα δοξολογούν τον Παππού πως τάχα νίκησε γιατί  όπως είπε στην ομιλία του «Η αποκέντρωση   των εργοστασίων απορριμμάτων και η δημιουργία της όποιας νέας εγκατάστασης εκτός ΟΕΔΑ Φυλής, με απώτερο στόχο (!!!!!!)  το οριστικό κλείσιμο της χωματερής, που για 60 και πλέον χρόνια λύνει όλο το πρόβλημα της Αττικής είναι κάτι που μας ευχαριστεί όλους» .

Αποκέντρωση των εργοστασίων εννοεί την κατασκευή των 2 νέων εργοστασίων  με ΣΔΙΤ  ( που σημαίνει 30 χρόνια τουλάχιστον ) και  που θα γίνουν μέσα στα πάρκα κυκλικής οικονομίας του Σχιστού και του Κεντρικού Τομέα . Μόνο που ξέχασαν να πουν μια μικρή λεπτομέρεια .

Το πάρκο κυκλικής οικονομίας του Κεντρικού Τομέα , δεν θα γίνει στον Κεντρικό Τομέα , αλλά στη Δυτική Αττική και θα φιλοξενεί το μεγαλύτερο παγκοσμίως εργοστάσιο σκουπιδιών !

Στη Δυτική Αττική θα υπάρχουν 2 πάρκα κυκλικής οικονομίας . Το ένα θα λέγεται ΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ και θα είναι η σημερινή ΟΕΔΑ Φυλής και το άλλο θα λέγεται ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ και θα βρίσκεται και αυτό στη Δυτική Αττική .

  • Το Δυτικό πάρκο για τις ανάγκες της  Π.Ε. Αττικής , της  Π.Ε. δυτικού τομέα Αθηνών  & τμήματος  της Π.Ε. κεντρικού τομέα Αθηνών. 
  •  Το Κεντρικό πάρκο για τις ανάγκες τμήματος  της Π.Ε. κεντρικού τομέα Αθηνών, της  Π.βορείου τομέα Αθηνών & τμήματος  της Π.Ε.  νοτίου τομέα Αθηνών 

 Ο Παππούς μάλιστα ζήτησε από τον Πατούλη «να γίνει σε χώρο που θα υποδείξουν οι 5 εμπλεκόμενοι Δήμοι και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής» !  σημ : Ο ίδιος ο Πατούλης έχει δηλώσει κατ επανάληψη ότι θα βρίσκεται και αυτό στη Φυλή.  

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Π.Ε. Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ, Π.Ε.ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  & TMHMA ΤΗΣ Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟY TOMEA ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ & Π.Ε. ΝΗΣΩΝ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε.  ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

Φυσικά δεν είπαν την παραμικρή κουβέντα για το ΕΜΑΚ που αναβαθμίζεται και παραμένει στην ΟΕΔΑ Φυλής και για τον Αποτεφρωτήρα Επικίνδυνων Νοσοκομειακών Αποβλήτων που θα είναι για άλλα 25 χρόνια στην εγκατάσταση της Φυλής.

Όσο για το ΧΥΤΑ Φυλής που τάχα κλείνει το 2025 πάλι ξέχασαν να πουν ότι ο νέος ΧΥΤΑ 4.300.000 κ.μ είναι ακόμα υπό κατασκευή και το νέο ΠΕΔΣΑ δεν προβλέπει κανένα νέο χώρο υγειονομικής ταφής πλην του Γραμματικού που είναι για τις τοπικές ανάγκες της ανατολικής Αττικής .

Το 2025 θα εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστιες ανάγκες για ΧΥΤΑ γιατί δεν θα έχει γίνει ως τότε κανένα νέο εργοστάσιο επεξεργασίας ή και καύσης όπως προβλέπει το νέο Εθνικό Σχέδιο.

Τότε λοιπόν θα κάνουν πάλι την ανάγκη,  φιλοτιμία και θα κάνουν και νέο τεράστιο ΧΥΤΑ στην περιοχή της Γ΄ Φάσης .

Αυτόν τον περιβαλλοντικό εφιάλτη για τη δυτική Αττική,  τα καλοταϊσμένα  παπαγαλάκια τον βάφτισαν νίκη του Παππού .

Μπράβο ρε παλληκάρια! Σε καλή μεριά..  

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου