Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

4 φωτογραφίες για την κρίση στον ΧΥΤΑ Φυλής. Βλέπει κανείς;

1
2


Οι 2 επάνω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου. Προσέξτε στην πρώτη φωτογραφία πόσο χαμηλά  βρίσκονται τα απορριμματοφόρα και που βρίσκεται το πάνω μέρος του ταμπανιού . Στην δεύτερη  φωτογραφία φαίνεται η σημερινή κατάσταση  που  το ταμπάνι έφτασε πλέον στο ανώτατο επιτρεπόμενο ύψος. Προσέξτε σε τι ύψος είναι τώρα τα απορριμματοφόρα. 


3

4

Οι δυο κάτω φωτογραφίες που δείχνουν το εναπομείναν κομμάτι  της Β. Φάσης  ,είναι τραβηγμένες σε χρονικό διάστημα 5 μηνών . Προσέξτε  το μεγάλο  κομμάτι της Β Φάσης που μέσα σε 2  μήνες έχει ήδη γεμίσει σκουπίδια και πως φαίνεται σήμερα ο δρόμος έξω. 

ΣΧΟΛΙΟ: η κρίση των σκουπιδιών είναι ante portas και δεν ασχολείται κανείς. Μερικοί πονηροί πιστεύουν  πως η αναπόφευκτη κρίση θα μας οδηγήσει «εκ των πραγμάτων»  στην Γ  Φάση και κάνουν το κορόιδο.  Εδώ και δυο χρόνια καθησυχάζουν τους πάντες λέγοντας  πως αυτά που λέμε εμείς είναι κινδυνολογίες  .
Δεν πειράζει. Εμείς θα εξακολουθούμε να προειδοποιούμε και για την κρίση των σκουπιδιών και για την Γ Φάση.   Και ας μην μας ακούν . 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου