Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

«Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»..


Ενοχλήθηκαν ορισμένοι γιατί αποδοκίμασα δημόσια την συνεργασία των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Φυλής Χ. Παππού και άρχισαν να γράφουν διάφορα θλιβερά σχόλια στο fb μπας και  μπορέσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα . 

Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να υπερασπιστούν και για αυτό ανέλαβε αυτοβούλως την υπεράσπισή τους ο Γ.Γ του δήμου (γνωστός και ως ΦΥΛΑΡΧΟΣ),   ο κατά κόσμον Α. Αργυρόπουλος.
Δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα άλλο γιατί ακόμα δεν έχουν βρει το κουράγιο να μιλήσουν δημόσια για την συνεργασία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο της Βοριδικής δεξιάς.
Πως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την σύμπραξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο που κρύβει από τους δημότες του τα στοιχεία για την ρύπανση από την χωματερή;
Τι θα μπορούσαν να πουν για την στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στον δήμαρχο της χυδαιότητας , του ρουσφετιού και της διαφθοράς;
Τίποτα δεν μπορούν να πουν ! Για αυτό αρκούνται στο να εναγκαλίζονται και να φωτογραφίζονται  με τον δήμαρχο χωρίς να τολμούν να μιλήσουν για την θέση του ΖΥΡΙΖΑ.
Όταν λοιπόν βρουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για την στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ,τότε θα τα ξαναπούμε για την δική τους προσωπική στάση .
Το εντυπωσιακό πάντως με αυτούς είναι το πόσο γρήγορα άρχισαν να “μοιάζουν” με τον Χ. Παππού.
Να κινούνται παρασκηνιακά, να λένε ασύστολα ψέματα και να γλείφουν εκεί που έφτυναν. 
Αλλά έτσι είναι . Όπως έλεγε και ο Πλάτωνας «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»..
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου