Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Μπλόκο της ΠΕΔΑ για τον Αποτεφρωτήρα και τα κινητά πράσινα σημεία !



 Ο Δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος της ΠΕΔΑ ζητά να αποσυρθούν από τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ τα θέματα του διαγωνισμού για τον Αποτεφρωτήρα και της προμήθειας κινητού εξοπλισμου για την ανακύκλωση . 

Τα δυο θέματα σύμφωνα με την πρόσκληση της 27ης συνεδρίασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ είναι τα εξης:

 Έγκριση τευχών δημοπράτησης για τη λειτουργία της μονάδας θερμικής επεξεργασίας επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ) και προσομοιαζόντων με αυτά (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΘΕΑ κ. Αρβανίτης).

 Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια κινητού εξοπλισμού για την υποστήριξη των δράσεων επαναχρησιμοποίησης / δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης υλικών (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης ΠΠΕ κα Ασημακοπούλου).


 Την Τρίτη 9/11 ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ καλεί τα μέλη του Δ.Σ και τους εκπροσώπους της ΠΕΔΑ στον ΕΔΣΝΑ σε τηλεδιάσκεψη για ενημέρωση από την επιτροπή Περιβάλλοντος για τα "τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας" . Σημείωση : πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος της ΠΕΔΑ είναι ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Κωσταντέλλος .

Υ.Γ 1. Το σπυρί στον ΕΔΣΝΑ έχει μαζέψει πολύ πύον και είναι έτοιμο να σπάσει . Όταν σπάσει η μπόχα θα είναι απίστευτη . 

ΥΓ 2 . Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον της τοποθετήσεις των δημάρχων περιξ της εγκατάστασης της Φυλής ( Παππού, Βλάχου , Τσίρμπα, Ζενέτου) . 

Θ.Ε.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου