Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Η Φυλή , το καρτέλ των σκουπιδιών και οι ομοιότητες με το καρτέλ Μεδεγίν.

 


Αν και πιστεύω  ότι η μεγάλη πλειοψηφία των  ανθρώπων  που ζουν στην περιοχή γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει  και το ανέχεται  , εμείς οφείλουμε  να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Σε αυτόν τον δήμο  εδώ και πολλά χρόνια έχει στηθεί  με τα λεφτά της χωματερής  μια κολοσσιαίων διαστάσεων επιχείρηση  χειραγώγησης και εκμαυλισμού συνειδήσεων.   

Λόγω της χωματερής  άλλοι  ζουν παρασιτικά , άλλοι γίνονται βαθύπλουτοι  και άλλοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.  Αυτή είναι η ωμή αλήθεια .

Ας μην απορούν αυτοί που διαβάζουν αυτές τι γραμμές πως είναι δυνατόν να αρρωσταίνουν αποδεδειγμένα οι άνθρωποι  και παρ όλα αυτά όχι απλά να ανέχονται τους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες αλλά να τους  δίνουν και τεράστια ποσοστά στις εκλογές .

Ο εκμαυλισμός  των συνειδήσεων  έχει  τρομακτικά μεγάλη δύναμη.

Αυτό έχει αποδειχτεί  ουκ ολίγες φορές  σε πολλά μέρη του κόσμου που υπήρξαν  αντίστοιχα φαινόμενα παρασιτικού πλουτισμού.

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ αυτός ο αδίστακτος έμπορος ναρκωτικών που σκότωνε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους  ήταν και λαϊκός ήρωας   Κατάφερε να εκλεγεί στο Κογκρέσο της Κολομβίας  με την ψήφο των ανθρώπων , έχοντας βλέψεις για ακόμα μεγαλύτερη  πολιτική καριέρα.

Στη διάρκεια της καμπάνιας του έφτιαξε σχολεία, γήπεδα, νοσοκομεία, σπίτια για τους φτωχούς και προσφέρθηκε να αποπληρώσει το εξωτερικό χρέος της Κολομβίας .

Μπορεί κανείς να ισχυριστεί  ότι οι Κολομβιανοί δεν γνώριζαν  τι είναι αυτός που ψηφίζουν;  Και ήξεραν και πολεμούσαν τους εχθρούς του καρτέλ. Ο  νόμος που εφάρμοζε το καρτέλ αποτελούνταν από τρεις λέξεις: Plata o Plomo (ασήμι ή μολύβι). Ασήμι για όσους εξαγοράζονταν, διαφορετικά μολύβι, δολοφονία.

Και στη Φυλή  όποιος τολμήσει να μιλήσει για τον παρασιτισμό και τη διαφθορά γίνεται στόχος. Φυσικά εδώ δεν υπάρχει  η τρομοκρατία των  όπλων  αλλά έχουν άλλους πιο σύγχρονους και πιο εκλεπτυσμένους τρόπους να τρομοκρατούν.

Βάζουν πληρωμένα σιχάματα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους να συκοφαντούν ανθρώπους και οικογένειες . Δολοφονούν χαρακτήρες .

Θάβουν  στοιχεία για τους θανάτους από νεοπλασίες  και την περιβαλλοντική υποβάθμιση της ατμόσφαιρας και των εδαφών. Δοξολογούν ολημερίς τους τοπικούς άρχοντες  ακόμα και όταν ρεύονται  και όταν αερίζονται.

Παράλληλα διαθέτουν μυθώδη ποσά για τις εκλογικές τους καμπάνιες . Όχι απλά για διαφήμιση  στο διαδίκτυο και τις τηλεοράσεις,  αλλά και για εξαγορά των ψήφων αυτών που  τους αποκαλούν γύφτους  και κοινωνικά παράσιτα.

Για αυτό πιστεύω πως αυτοί  που σηκώνουν ανάστημα σε τέτοιες καταστάσεις  αξίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξή μας.  Αυτοί οι άνθρωποι με την στάση τους αποδεικνύουν  πως ακόμα υπάρχει ελπίδα. Πως  δεν εξαγοράζονται όλοι και όλα .

Υ.Γ αυτό που ίσως δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να φανταστούν οι πιο πολλοί,  είναι τι θα συμβεί στην δυτική Αθήνα μετά τις εκλογές .Αν υλοποιηθούν τα σχέδια του καρτέλ των σκουπιδιών , η σημερινή κατάσταση στη δυτική Αττική , θα μοιάζει με το μικρό σπίτι στο λιβάδι. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου