Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Υποψήφιος βουλευτής με "προίκα" 37.000 ευρώ !!

Θυμάστε την ιστορία του κ. Πουλή του πρώην προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ και εκείνη την τετρασέλιδη αναφορά της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ;

Η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζητούσε τότε από τους αρμόδιους εισαγγελείς να πράξουν τα δέοντα σε βάρος του εκλεκτού του Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς, όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα, είχε λάβει σε προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό 243.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία, όταν του ζητήθηκε, δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Αυτόν τον εκλεκτό κύριο λοιπόν τον τοποθέτησε  ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς ως διευθύνοντα σύμβουλο  της αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου Φυλής.

Και αφού ο κ. Πουλής έκατσε δυο χρόνια ως διευθύνοντας σύμβουλος  της αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου Φυλής τώρα παραιτήθηκε για να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππούς γνωστός για την απλοχεριά του και τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα , δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει έτσι με άδεια χέρια και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα .

Πήρε λοιπόν απόφαση να του δώσει και 37.000 ευρώ για την «παροχή υπηρεσιών συμβούλου για τον συντονισμό, τη παρακολούθηση και την υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών του δήμου Φυλής στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής και αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Φυλής» !! .

Έτσι για το κατευόδιο που λένε και στα χωριά μας ..

Για την ιστορία ο κ. Πουλής είναι το αγαπημένο παιδί του Άδωνη Γεωργιάδη.

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σχέσης των δύο αντρών είναι η φωτογραφία τους που κοινοποίησε ο Αδωνης από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του το 2020: «Και ο Stamatis Poulis ο άνθρωπος που πλήρωσε με την δουλειά του και της συζύγου του τον πόλεμο του Πολάκη εναντίον μου, ήταν στην σημερινή εκδήλωση μου. Ευχαριστώ Σταμάτη, ευχαριστώ ειλικρινά». Τη φωτογραφία σχολίασε με εμφατικό τρόπο και η –επίσης διωκόμενη– Ανδρ. Θεοφιλάτου: «Δεν έχω λόγια. Ο Αδωνης μιλά στην καρδιά και στην ψυχή όλων μας. Είναι ο Αντιπρόεδρος της Καρδιάς μας!!!».

Τώρα ο εν λόγω κύριος μπορεί να εκλεγεί και βουλευτής με τις δικές μας οικονομίες.  

Αυτή είναι η εκλεκτή ομήγυρη που μας κυβερνά .. Αδωνης, Παππούς , Πουλής και δεν συμμαζεύεται ..

η απόφαση του δήμαρχου Φυλής  ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου