Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Μια «ιδιαίτερη» συγκέντρωση – συζήτηση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

 

Την Κυριακή 13/3/22 το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ διοργανώνει μια "ιδιαίτερη" συγκέντρωση – σύσκεψη στην Πετρούπολη.

Στο σχεδιασμό των ανθρώπων του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είναι να δοθεί η αρμόζουσα έμφαση στην ενημέρωση , ταυτόχρονα όμως,  να γίνει και συζήτηση για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπισθεί η κατάσταση .

Υπάρχουν πολύ σοβαρές εξελίξεις και σημαντικότατες αποφάσεις που δεν έχουν γίνει γνωστές είτε  γιατί ο κόσμος όλη την προηγούμενη περίοδο ασχολούνταν  δικαιολογημένα με την πανδημία , είτε  γιατί  οι αποφάσεις παίρνονταν  «εν κρυπτώ» χωρίς να συνεδριάζουν τα συλλογικά όργανα .

Υπάρχουν αποφάσεις και διαγωνισμοί που αφορούν μεγάλα έργα τα οποία  θα επηρεάσουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και δεν τις γνωρίζει σχεδόν κανείς.

Υπήρξαν πολύ σοβαρές αποφάσεις που λήφθηκαν σε συνεδριάσεις «δια περιφοράς»  και αποφάσεις που πάρθηκαν σε κάποια πολιτικά  γραφεία και αργότερα έγιναν κυβερνητικές πράξεις χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα.

Υπάρχουν διαγωνισμοί ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που για να τους αντιληφτεί κανείς πρέπει να ψάχνει σε καθημερινή βάση  στη «διαύγεια»  που αναρτώνται οι αποφάσεις πράξεων των κυβερνητικών και διοικητικών οργάνων.

Το Δ.Μ  όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν σταμάτησε ούτε μέρα να παρακολουθεί τα ζητήματα.

Σε αυτή τη δια ζώσης – και όχι μόνο- εκδήλωση,  θα υπάρξει μια συνοπτική ενημέρωση για όλα τα μεγάλα ζητήματα αλλά και για κάποιες ιδιαίτερες πλευρές τους που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Στον σχεδιασμό είναι να ακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες κινηματικών παρεμβάσεων στην Αττική γενικότερα και στο «δυτικό ημισφαίριο»  ειδικότερα .

Για αυτό το λόγο θα υπάρχει και η δυνατότητα παρεμβάσεων μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ από ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούν να είναι παρόντες στη συζήτηση .

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει στείλει προσκλήσεις και σε δημοσιογράφους που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την συγκέντρωση και να κάνουν ερωτήσεις μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΥΜ .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου