Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Έτσι γίνονται οι δουλειές στη Φυλή. Με χρήμα με ουρά και μαύρη προπαγάνδα.

 

 


Δείτε τον απίστευτο διαγωνισμό που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.. 

Ο κ. Παππούς προκηρύσσει  διαγωνισμό   για την ανακήρυξη αναδόχου για την υπηρεσία με τίτλο:  ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ με προϋπολογισμό  266.000€ πλέον ΦΠΑ.

Παρ ότι το ποσό είναι τεράστιο για δράσεις επικοινωνίας και μάρκετινγκ,  εμφανίζονται μόνο δυο εταιρείες :

 1. INTRAWAY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ  ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με τελικό ποσό σύμβασης   259.540 €

 2. CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τελικό ποσό σύμβασης  258.040 € .

Δηλαδή  για ένα τεράστιο ποσό 266.000 η διαφορά στις προσφορές των δυο εταιρειών ήταν μόλις  1.500 ευρώ! «ούτε συνεννοημένοι να ήταν» που λέει ο λαός.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά . Για το έργο των  266.000 η μια εταιρεία έδωσε ποσοστό έκπτωσης 2,99% και η άλλη 2,43%  και φυσικά η οικονομική επιτροπή έδωσε το έργο στην πιο οικονομική προσφορά..

Αυτοί οι διαγωνισμοί  με τέτοιες  προσφορές και  εκπτώσεις  δεν γίνονται ούτε στα πιο διεφθαρμένα καθεστώτα ανά την υφήλιο.

Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς κάνουν αυτές οι εταιρείες  και από που παίρνουν δουλειές ψάξτε τις ιστοσελίδες τους και τη διαύγεια .. 

Μοιράζουν χρήμα και προβάλουν  το θεάρεστο έργο του δήμαρχου σε κανάλια ,  εφημερίδες , «δημοσιογραφικά»  side κλπ  και αυτοί με το αζημίωτο κάνουν το μαύρο -άσπρο.

Φυσικά όλοι αυτοί δεν δοξολογούν μόνο τον δήμαρχο , αλλά διαβάλουν και συκοφαντούν όποιον τολμά να τα βάλει μαζί του και με τη μαφία των σκουπιδιών.

Καταλάβατε τώρα πως γίνονται οι δουλειές και γιατί έχουν φάει τα λυσσακά τους με εμάς τα σιχάματα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους; 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου