Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Η σοκαριστική αποκάλυψη του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και ο βρώμικος ρόλος του τοξικού δίδυμου Παππού – Μπουραίμη .

 


4 μόλις μέρες  μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές  ο ΕΔΣΝΑ αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό  για νέα χωματερή στη Φυλή  τουλάχιστον 10.000.000 κ.μ !

Η απόφαση  πάρθηκε στα μουλωχτά και πέρασε απαρατήρητη  καθώς  κανένα από τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής δεν είπε το παραμικρό.

Το τοξικό δίδυμο του δήμου Φυλής Παππούς – Μπουραίμης που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση  και ψήφισαν υπέρ του διαγωνισμού,   απέκρυψαν το γεγονός  και από το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο Φυλής .

Για άλλη μια φορά τα ίδια πρόσωπα  έβαλαν φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους  στην καταδίκη της δυτικής Αθήνας να είναι ο αιώνιος σκουπιδότοπος της Αττικής .

Ο Μπουραίμης ήταν αυτός που υπέγραψε την πρώτη 20ετή σύμβαση του δήμου Φυλής 2004-2024 με τον ΕΔΣΝΑ και το  θεάρεστο έργο του το συνέχισε ο Παππούς  με την υπογραφή του   για νέα χωματερή στη Φυλή την 1η Αυγούστου 2019 .

5 ολόκληρους μήνες γνώριζαν  για τον διαγωνισμό και δεν είπαν κουβέντα. Κορόιδευαν συνειδητά τον κόσμο ότι η Φυλή θα κλείσει το 2025 και ο χώρος θα μετατραπεί σε περιβαλλοντικό πάρκο με παιδικές χαρές.

Αν δεν υπήρχε το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να  βρει και να αποκαλύψει  την σκανδαλώδη απόφαση κανείς δεν θα γνώριζε τίποτα.

Τα ίδια έκαναν και πριν από 2 μήνες  με την απόφαση για την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας  υλικών εκσκαφών και κατεδαφίσεων στην εγκατάσταση της Φυλής όπου και πάλι το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποκάλυψε την αθλιότητά τους.

Το πολιτικό μας σύστημα ( κόμματα -βουλευτές –  περιφερειακό συμβούλιο – δήμαρχοι κλπ) απλά δεν ασχολούνται με αποτέλεσμα  να λαμβάνονται  εγκληματικές αποφάσεις  από μια κλειστή ομάδα  αχυρανθρώπων  της  μαφίας των σκουπιδιών  ερήμην της κοινωνίας.

Μετά την αποκάλυψη του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ τον λόγο  τον έχει η κοινωνία της δυτικής Αθήνας – Αττικής . Οι ίδιοι οι πολίτες  και οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν ταχθεί υπέρ του κλεισίματος της εγκατάστασης της Φυλής.

 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου