Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Πως από μια απίστευτη ιστορία διαφθοράς, φτάσαμε στον μοναδικό αποτεφρωτήρα στην Ελλάδα.

 

Μια φορά και ένα καιρό  στα Άνω Λιόσια  στήθηκε μια δημοτική επιχείρηση (η περίφημη ΔΕΤΕΑΛΑ) , που στην πραγματικότητα ήταν πλυντήριο μαύρου χρήματος .

Η επιχείρηση αυτή αγόραζε παραθεριστικά κέντρα στην Πελοπόννησο  , γήπεδα τένις, έδινε μισθούς σε παιδιά βουλευτών , κολλούσε ένσημα σε τραγουδιστές ,αγόραζε παράνομα οικόπεδα στα Λιόσια σε τιμές  Εκάλης  κλπ κλπ . Μέχρι όπλα είχαν αγοραστεί !!

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Η πληγή του ΕΔΣΝΑ κακοφόρμισε . Θα την καθαρίσει ο Χαρδαλιάς;

 

Όταν οι «κύκλοι» του κ. Χαρδαλιά δηλώνουν πως « ο ΕΔΣΝΑ ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν από συμπεριφορές και νοοτροπίες που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον και έπληξαν την εικόνα της Περιφέρειας στην κοινωνία» θα πρέπει να εξηγήσουν και τι εννοούν.

Να εξηγήσουν  ποιες είναι αυτές οι συμπεριφορές και οι νοοτροπίες και πως και πόσο ακριβώς ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον.

Με γενικά και αόριστα  non paper περί μετακίνησης 2  διοικητικών στελεχών σε άλλες οργανικές θέσεις άσχετες με το αντικείμενό τους , κανένα τοπίο δεν ξεκαθαρίζει .

 Ίσα – ίσα γεννούνται νέες υποψίες πως για άλλη μια φορά επιχειρείται  με επικοινωνιακές κορώνες ένα  κανονικό κουκούλωμα  για να μην αποκαλυφθούν τα έργα και οι ημέρες  της διοίκησης Πατούλη .

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Και η κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη στη Φυλή!

 

 

 Και η κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη θα μεταφερθεί στη Φυλή!

Στην κεντρική λαχαναγορά  διακινείται το 1/5  της εγχώριας παραγωγής φρούτων και λαχανικών.

Δραστηριοποιούνται 550 χονδρεμπορικές επιχειρήσεις και 900 καταστήματα . Εκτιμάται ότι την κεντρική λαχαναγορά την επισκέπτονται καθημερινά 4.500 οχήματα και τα 600 από αυτά είναι μεγάλες νταλίκες άνω των 17 μέτρων.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δήμαρχος Φυλής : ο ορισμός του παθολογικού ψεύτη (VIDEO)

 


 

Εχθές  παρακολούθησα  άλλη μια  συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου Φυλής  για το θέμα της χωματερής .

Το θέμα είχε τεθεί από την αντιπολίτευση  στα πλαίσια του «απολογισμού» της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος  επανέλαβε για άλλη μια φορά τα γνωστά παραμύθια  πως η χωματερή θα κλείσει όταν δεν χωρά πλέον άλλα σκουπίδια και πως με τα λεφτά της χωματερής μισθοδοτούνται οι υπάλληλοι του δήμου.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Με τα θύματα ή με τους θύτες . Αυτό είναι το δίλλημα.

 

Στις 14/6/2024 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την  πιο μαύρη μέρα στην ιστορία της δυτικής Αθήνας- Αττικής .

Εκείνο το μοιραίο βράδυ στις 14/6/2004 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φυλής με δήμαρχο τον Δ. Μπουραίμη,  αποφάσισε να παραχωρήσει για 20 χρόνια στον ΕΣΔΚΝΑ (σημερινό ΕΔΣΝΑ) έκταση 500 στρεμμάτων που ανήκαν στον δήμο Φυλής και 500 στρέμματα που ανήκαν σε ιδιώτες  για να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ Φυλής αφού ο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων είχε ήδη κορεστεί .