Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Περί συνεργασιών , ξεχειλωμάτων και προσωπικών επιλογών.

Απόσπασμα από την απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:
«Οφείλουμε», σημειώνεται μεταξύ άλλων, «να κατανοήσουμε τις συνέπειες και να αποφύγουμε την αρνητική εμπειρία από τις λογικές «καθαρότητας» και «καταγραφής» που οδηγούν σε απομόνωση, χωρίς όμως εκπτώσεις από τις αρχές και τις αξίες μας».
Ορίζεται ως επιδίωξη η «συγκρότηση συνδυασμών νίκης, που θα διοικήσουν την επόμενη μέρα τους δήμους και τις Περιφέρειες και θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε περιοχή» . Ως προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, ορίζονται «οι ευρύτερες δυνατές συνεργασίες, που θα βασίζονται σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις.
ΣΧΟΛΙΟ : Όταν μιλάμε για “συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις” είναι ξεκάθαρο πως σε αυτό το πολιτικό σχέδιο δεν χωρούν συνεργασίες με πρόσωπα σαν του δήμαρχου της Φυλής .
Όσο και να ξεχειλώσει κανείς το νόημα της πολιτικής απόφασης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ οι κάθε λογής Παππούδες δεν μπορούν να χωρέσουν σε αυτό το πλατύ αυτοδιοικητικό μέτωπο.
Η αριστερά δεν γίνει πλυντήριο ακροδεξιών στοιχείων και φθαρμένων προσώπων.
Όσοι έχουν αποφασίσει λοιπόν να συνεργαστούν με αυτό το πρόσωπο ας το κάνουν χωρίς να παρερμηνεύουν τις πολιτικές αποφάσεις.
Ας μην ψάχνουν για πολιτικό άλλοθι προκειμένου να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητες προσωπικές τους επιλογές .
Γκέγκε ;
Θ.Ε.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου