Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Και οι 7 είναι …


 

«Στα γραφεία παρευρέθηκε μόνον ο Πρόεδρος και για τον λόγο αυτό η συνεδρίαση έλαβε χώρα δια περιφοράς, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της  συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και εισηγούμενος το Χ  θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, είπε ότι είναι κατεπείγον να συζητηθεί κλπ κλπ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εγκρίνετε να συζητηθεί το θέμα ως κατεπείγον;

 ΜΕΛΗ: Εγκρίνεται ομόφωνα.»

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται σε ΟΛΕΣ τις συνεδριάσεις της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ !!!

Μη γελάτε δεν είναι αστείο .

Με αυτές τις γελοίες διαδικασίες  η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ παίρνει εδώ και μήνες αποφάσεις που αφορούν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων  ανθρώπων και έχουν τεράστιο οικονομικό αντικείμενο.

Όταν λέμε τεράστιο οικονομικό αντικείμενο εννοούμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ !

Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Μήπως  τα 7 μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ φοβούνται να συνεδριάσουν δια ζώσης λόγω του COVID-19 ;

Μα από ότι γνωρίζουμε οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν έντονη δραστηριότητα και παίρνουν μέρος σε συνεδριάσεις οργάνων που συμμετέχουν πολλά περισσότερα άτομα.

Εκτός αυτού θα μπορούσαν να συνεδριάσουν και με τηλεδιάσκεψη όπως κάνουν δεκάδες περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια.

Δεν είναι ο φόβος του  COVID-19 λοιπόν  που τους υποχρεώνει να μην συνεδριάζουν.

Ούτε ο φόβος των αντιδράσεων είναι.  Έτσι και αλλιώς συνεδριάζουν πρωινές ώρες που ο πολύς κόσμος δουλεύει και αν «παραστεί ανάγκη»  κουβαλούν μερικές  διμοιρίες ΜΑΤ  που τα βάζουν εντός των γραφείων του ΕΔΣΝΑ για να τους προφυλάξουν .  

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι δεν υπάρχει νόημα να συνεδριάζουν,  γιατί έτσι και αλλιώς  οι αποφάσεις που θα πάρουν είναι προειλημμένες και καθ υπαγόρευση από τα επιχειρηματικά συμφέροντα .

Η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ κάνει απλά τη βρώμικη δουλειά .

Γιατί λοιπόν να διαθέτουν χρόνο για συνεδριάσεις  αφού έτσι και αλλιώς  άλλοι  είναι αυτοί που αποφασίζουν  για τα σοβαρά ζητήματα;

Το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων που αφορούν τον ΧΥΤΑ Φυλής , το ΕΜΑΚ και όλες τις υποδομές του ΕΔΣΝΑ στη Φυλή πάνε έτοιμες  για υπογραφή στην Ε.Ε από (αλλού) .. Οι υπογραφές των διάφορων υπηρεσιακών στελεχών του ΕΔΣΝΑ μπαίνουν στις εισηγήσεις για τυπικούς λόγους.  

Οι αποφάσεις που αφορούν το ΠΕΣΔΑ πάνε έτοιμες από τον μηχανισμό που κατοικοεδρεύει στην Περιφέρεια .

Οι αποφάσεις που αφορούν τα περίφημα προγράμματα ανακύκλωσης  (το νταλαβέρι του ΕΔΣΝΑ με την «ανταποδοτική ανακύκλωση»)  πάνε έτοιμες για υπογραφή από τον μηχανισμό της περιφέρειας και του υπουργού εσωτερικών .

Γιατί λοιπόν να τρώνε τις ώρες τους σε συνεδριάσεις τα μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ;

Ο ρόλος τους είναι να λένε ναι και να βάζουν την υπογραφή τους.

Το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν και  με το Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ που το υποχρέωσαν να ψηφίσει με μειλ για  την οικονομική πολιτική του ΕΔΣΝΑ  μόνο που εκεί δεν είναι όλοι ελεγχόμενοι και βρέθηκαν κάποιοι δήμαρχοι και τους ξεφώνισαν .

Ενώ στην Ε.Ε το πράγμα είναι υπό απόλυτο έλεγχο ..

Τα  7 μέλη κάνουν την βρώμικη δουλειά και ο κ. Πατούλης βγάζει φωτογραφίες μοιράζοντας κάδους και σπιτάκια της «ανταποδοτικής ανακύκλωσης».

Υ.Γ το γελοίο του πράγματος δεν σταματάει εδώ .

Το τοξικό δίδυμο της Φυλής (Παππούς – Μπουραίμης ) εσχάτως φαίνεται ότι απέχουν από τις συνεδριάσεις της Ε.Ε χωρίς βεβαίως να εξηγούν τον λόγο .

Ο προφανής λόγος είναι ότι δεν θέλουν να μπουν στο κάδρο μαζί με τους άλλους για τα μάτια του κόσμου .

Όμως  και αυτοί οι κύριοι  κρατούν στο απόλυτο σκοτάδι το δημοτικό συμβούλιο Φυλής που δεν έχει συνεδριάσει ούτε μία φορά !!!!!  προκειμένου να συζητήσει  για τους νέους ΧΥΤΑ και τα εργοστάσια στη Φυλή..

Ομορφιές … 

Θ.Ε.Μ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου