Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !



Η  ειδική Συνεργάτης του δημάρχου Φυλής   Χ. Παππού,  η  κ. Ιωάννα Ζαλοκώστα, υπέγραψε  σύμβαση, για έναν ακόμη χρόνο (από 29/7/2016 έως 30/7/2017  )  στο Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ)  για την παροχή υπηρεσιών «ανεξάρτητου δημοσιογράφου» με το ποσό των 24.180 ευρώ. Οι υπηρεσίες έγιναν με απευθείας ανάθεση στο Ν.Π.Δ.Δ του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ), όπου  πρόεδρος είναι ο αντιδήμαρχος του  δήμου Φυλής Δημήτρης Καμπόλης, στο γραφείο του οποίου εργάζεται ως γραμματέας η κα Ζαλοκώστα!


Η  κ. Ζαλοκώστα πέρα από  τις υπηρεσίες που παρέχει ως ειδική Συνεργάτης  δημάρχου  και ως «ανεξάρτητη δημοσιογράφος» με ειδική σύμβαση έργου στο ΣΥΝΠΑ,  φέρεται να είναι και εκδότης εφημερίδας, η οποία προβάλλει τις δράσεις του δήμου Φυλής !
Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο μέλη  της αντιπολίτευσης άφησαν υπόνοιες ότι ο λόγος που προστέθηκε στο νέο προϋπολογισμό των νομικών προσώπων του δήμου «ειδικός κωδικός προβολής» !!  , έγινε  για να χρηματοδοτηθεί η νέα εφημερίδα της κας Ζαλοκώστα.
Ομορφιές !

Για την υπόθεση αυτή ο πρώην δήμαρχος Φυλής  κ.  Μπουραίμης έκανε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση  για τη «διπλοθεσία» της γραμματέας του Καμπόλη σε δήμο και ΣΥΝ.ΠΑ με όφελος πάνω από 70.000 ευρώ. 

 

Δείτε ΕΔΩ την καταγγελία που έκανε η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.



Πλήρες ρεπορτάζ για το θέμα υπάρχει στην ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ. 

http://doxthi.gr/42219/katangelia-boura%ce%90mi-stin-apokentromeni-gia-ti-diplothesia-tis-grammateas-tou-kaboli-se-dimo-ke-syn-pa-me-ofelos-pano-apo-70-000-evro/

http://doxthi.gr/42178/nea-symvasi-me-to-syn-pa-ypsous-24-180-evro-gia-tin-ioanna-zalokosta-thema-nomimotitas-ke-ithikis-theti-o-d-boura%ce%90mis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου