Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού που γίνεται, σε σχέση με την επέκταση της χωματερής!!!


Δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι οι οποίοι εξυπηρετούν συμφέροντα, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιων, επιμένουν να ρίχνουν λάσπη και να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από την πραγματικότητα που ζούμε εδώ στη Φυλή, την ίδια ώρα που αποφασίζεται επέκταση της χωματερής.
Δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι προσπαθούν να στρέψουν τη προσοχή μας σε κουτσομπολιά και γελοιότητες, που βαρεθήκαμε να ακούμε και φυσικά δεν πιάνουν σε άτομα που πια έχουν καταλάβει καλά τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν αυτά τα κουτσομπολιά.
Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι, την ώρα που η Φυλή υποβαθμίζεται κι άλλο με την επέκταση, προσπαθούν να προκαλέσουν ρήγμα στο Δυτικό Μέτωπο, το μόνο κίνημα, δυστυχώς, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για την απομάκρυνση της χωματερής ενάντια σε όλη αυτή την διαφθορά και την βρομιά που μας κατακλύζει.

Τα μέλη του Δυτικού Μετώπου είναι πραγματικοί αγωνιστές που έχουν καταφέρει να βάλουν στην άκρη τις όποιες πολιτικές και προσωπικές τους διαφορές, που δεν παίρνουν γραμμή από κανένα κόμμα και με σεβασμό και ευθύνη για τη σοβαρότητα της κατάστασης, προσπαθούν να αποτρέψουν τα χειρότερα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα και πιο ουσιαστικά.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα που γνώρισα αυτά τα άτομα, που βρίσκομαι ανάμεσά τους και υπόσχομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους μέχρι… τέλους!!!!
Θα ήθελα να προτρέψω τον καθένα από εσάς, που ίσως πραγματικά να είστε μπερδεμένοι , ίσως να έχετε τις αμφιβολίες σας, να φροντίσετε να βρείτε τρόπο να δράσετε για το καλό της πόλη μας και των παιδιών μας. Να φροντίσετε να αποκτήσετε δική σας άποψη, χωρίς να πέφτετε στην παγίδα της παραπληροφόρησης… Κάπως έτσι ήρθα κι εγώ σε επαφή με το Δυτικό Μέτωπο , στην αρχή με αμφιβολία και με κάποια καχυποψία αλλά θέλοντας πραγματικά να βρω ένα τρόπο να δράσω ουσιαστικά. Έτσι, ανακάλυψα τι σημαίνει να αγωνίζεσαι πραγματικά χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες σου, όσο κι αν κάποιοι σε πιέζουν, σε απειλούν και σε υπονομεύουν.
Στις 29 Μαΐου το Δυτικό Μέτωπο θα κάνει νέα ανοιχτή συγκέντρωση για το πρόβλημα της χωματερής, της επέκτασής της και της WATT AE στο θεατράκι του Βορεινού στη Ζωφριά. Ας έρθετε να ακούσετε, να ρωτήσετε, αλλά να πείτε και την γνώμη σας για τα πολύ σοβαρά θέματα αυτά. Ας έρθετε με ιδέες και προτάσεις, για το πώς μπορούμε ενωμένοι να πάρουμε επιτέλους στα χέρια μας το μέλλον του τόπου μας. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες και να μη ψάχνουμε δικαιολογίες και υπεκφυγές ώστε να μένουμε απλοί παρατηρητές σε ό,τι μας ετοιμάζουνε. Γιατί δυστυχώς, τα χειρότερα έρχονται …
Θα κλείσω εδώ με ένα σύνθημα αγαπημένο , ίσως να ακούγεται λίγο σκληρο… «ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ»!!!
Για όλους αυτούς που ψάχνουν τρόπους να αμφισβητήσουν τις προθέσεις του κινήματός μας γράφοντας στα γελοία blog τους…: Ας απευθυνθείτε κύριοι αλλού, γιατί αυτές οι μέθοδοι δεν πιάνουν πια παρά μόνο στους ομοίους σας, οι δημότες έχουν ξυπνήσει και δεν σας δίνουν καμία σημασία πια, απλά γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι.. Ας ξεκουνηθείτε λοιπόν και ας κάνετε κάτι για την κατάντια της πόλης μας, αλλιώς ….. ΣΚΑΣΤΕ ! !
Ρ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου