Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποκάλυψε τα σχέδια τους για την καταστροφή της δυτικής Αττικής και τώρα κρύβονται και απο τα δημοτικά τους συμβούλια.


Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ βρεθήκαμε στην εξ αναβολής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ασπροπύργου.
Όπως ήταν λογικό περιμέναμε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων για την λειτουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου .

Όμως ο δήμαρχος Ασπροπύργου αποφάσισε πως το θέμα αυτό δεν χρειάζεται να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο επειδή είναι λήξαν γιατί η χρονική διάρκεια του μνημονίου συνεργασίας που είχε υπογράψει ο ίδιος χωρίς να το γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο είχε διάρκεια ενός χρόνου και έληξε από το Μάιο!
Φρόντισε όμως ο ίδιος να μιλάει κανένα μισάωρο στο δημοτικό συμβούλιο για να πει πως μια τέτοια μονάδα θα είναι πολύ χρήσιμη και πως θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλης δυναμικότητας για να είναι βιώσιμη κλπ κλπ.
Φυσικά αφού δεν δέχτηκε να συζητηθεί το θέμα κανονικά, δεν υπήρξε και αντίλογος στα όσα είπε ο δήμαρχος. Και έτσι η σεμνή τελετή της συνεδρίασης πήρε τέλος προς μεγάλη ικανοποίηση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για συζήτηση.
Τελικά το θράσος ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά κάθε όριο.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με τον δήμαρχο της Αθήνας προκειμένου ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας να φέρνει τα σκουπίδια του για επεξεργασία στην περιοχή μας και τώρα λέει πως το θέμα είναι λήξαν . Υπέγραψε  ένα απαράδεκτο μνημόνιο που δείχνει πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι για τους κατοίκους της δυτικής Αττικής. Αυτοί θέλουν οι περιοχές μας να είναι ο σκουπιδοτενεκές της Αττικής και οι κάτοικοι οι σκουπιδιάρηδες. Έτσι ακριβώς σκέφτονται.
Βεβαίως ο ίδιος το θεωρεί λήξαν το θέμα προς το παρόν για να αποφύγει την κατακραυγή .
Είναι προφανές πως μέσα στην προεκλογική περίοδο δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για τον δήμαρχο να συζητιέται πως θέλει να φέρει στην δυτική Αθήνα τα σκουπίδια της δυτικής Αθήνας.
Οπότε το θεωρεί λήξαν , αλλά ταυτόχρονα εξηγεί και τις θετικές πλευρές της υπόθεσης και περιμένει να περάσουν οι εκλογές για να το μπουμπουνίσει ξανά αν εκλεγεί. 
Μας περνούν για ηλίθιους και μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα.
ΣΧΟΛΙΟ : Ο χώρος αυτός βρίσκεται ακριβώς στα 500 μέτρα από την χωματερή της Φυλής. Το λογικό λοιπόν θα ήταν να αντιδράσει και ο δήμαρχος της Φυλής. Όμως σιγά μην αντιδρούσε ο δήμαρχος Φυλής στις πρωτοβουλίες του φίλου και ομοϊδεάτη του . Πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου