Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Φωτογραφική τροπολογία σκάνδαλο για το Σχιστό !

 

Την τροπολογία σκάνδαλο αποκάλυψε εχθές με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης .

Το  «κύκλωμα» του ΕΔΣΝΑ  είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να  κάνει μονάδα επεξεργασίας  δίπλα στο ΣΜΑ Σχιστού .

Ήθελαν  νέα μονάδα επεξεργασίας στο Σχιστό και τη διατήρηση του ΣΜΑ για να στέλνουν τα υπολείμματα της μονάδας στη Φυλή και στο εργοστάσιο καύσης που θα κάνουν κάπου στη δυτική Αττική .

Έκαναν  μυστικές διαπραγματεύσεις με την εκκλησία για την παραχώρηση του χώρου με άγνωστα ανταλλάγματα .

Υπήρχε όμως και ένα τυπικό εμπόδιο . Θα έπρεπε να περάσει μια τροπολογία από τη βουλή για να μπορούν να βγάλουν άδεια εγκατάστασης στο συγκεκριμένο χώρο αφού με το ισχύον νομικό καθεστώς δεν επιτρέπεται σε αυτή την περιοχή να κάνουν μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων .  

Αφού ολοκληρώθηκε το  deal του κυκλώματος με την εκκλησία,   έφεραν και τη φωτογραφική τροπολογία  για να κλείσει η δουλειά .

Έτσι λειτουργεί το βρώμικο κύκλωμα στον ΕΔΣΝΑ . Κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν πουθενά λογαριασμό .

Ας αναρωτηθούν  τώρα και ας μάθουν οι δήμαρχοι της περιοχής ( Βρεττάκος – Λαγουδάκης) ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τα παζάρια πίσω από τις πλάτες τους .   Ποια αρμοδιότητα είχαν οι διαπραγματευτές στον ΕΔΣΝΑ και ποιος τους είχε εξουσιοδοτήσει;

Με ποιανού πρωτοβουλία φτιάχτηκε η φωτογραφική τροπολογία ;

Τότε θα καταλάβουν ποιοι κάνουν κουμάντο στον ΕΔΣΝΑ και ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να καταστρέψουν τη δυτική πλευρά της Αττικής για να εξυπηρετήσουν κάποια πολύ συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα .

Ακριβώς τα ίδια κάνουν και στη Φυλή ! Διαπραγματεύονται «εξωθεσμικά» για το χώρο που θα φιλοξενήσει το «πάρκο κυκλικής οικονομίας» πλησίον  της εγκατάστασης της Φυλής και θα περιλαμβάνει το νέο εργοστάσιο και το νέο ΧΥΤΑ .

Οι δήμαρχοι της περιοχής (εκτός του δήμαρχου Φυλής που είναι στο κύκλωμα) , δεν γνωρίζουν τι μαγειρεύουν οι ιθύνοντες του ΕΔΣΝΑ πίσω από την πλάτη τους .

Το διεφθαρμένο κύκλωμα των σκουπιδιών που κουμαντάρει τον ΕΔΣΝΑ θέλει τα πάντα στη Φυλή και το Σχιστό για να έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και να συνεχίζεται επ΄ άπειρο το φαγοπότι σε βάρος των δήμων και των πολιτών του δυτικού ημισφαιρίου της Αττικής .

Θ.Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου