Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Το τερμάτισε ο Γραφάκος : οι πιο ωφελημένοι του ΠΕΣΔΑ θα είναι οι κάτοικοι της δυτικής Αττικής ! (VIDEO)


 

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κατασκευή του νέου υπερ- εργοστασίου σκουπιδιών στη δυτική Αττική,  ο Γ.Γ διαχείρισης αποβλήτων κ. Γραφάκος , έφερε το παράδειγμα της Μαυροράχης στη Θεσσαλονίκη.

Θαυμάστε λογική ! Αφού ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης δέχεται το 100% των σκουπιδιών της Θεσσαλονίκης για θάψιμο , οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το νέο εργοστάσιο γιατί θα δέχεται μόνο το 60% των σκουπιδιών  !

Ξέχασε βέβαια να πει ότι στη Φυλή ο ΧΥΤΑ θα παραμείνει και θα λειτουργεί ταυτόχρονα και το ΕΜΑΚ και ο Αποτεφρωτήρας και η μονάδα βιοαερίου και η μονάδα της WATT.AE .

Κοντά σε αυτά θα προστεθεί και το νέο υπερ – εργοστάσιο και έτσι η δυτική Αθήνα θα γίνει ο μεγαλύτερος σκουπιδότοπος του πλανήτη.

Για τόσο ηλίθιους μας  περνούν .  Μας λένε κατάμουτρα ότι με ένα ακόμα εργοστάσιο (το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών στον πλανήτη)  θα πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς γιατί θα είμαστε οι πιο ωφελημένοι από το νέο ΠΕΣΔΑ .

Το ωραίο είναι πως οι διαγωνισμοί για τα εργοστάσια στη Φυλή και το Σχιστό γίνονται πριν να εγκριθεί το νέο ΠΕΣΔΑ .

Πριν την έγκριση του νέου ΠΕΣΔΑ αποφασίζουν στον ΕΔΣΝΑ να ολοκληρώσουν τους διαγωνισμούς για τα νέα εργοστάσια και το τοξικό δίδυμο της Φυλής (Παππούς – Μπουραίμης) ψηφίζουν τάχα κατά των αποφάσεων .

Μια δράκα ανθρώπων παίρνουν αποφάσεις που καταδικάζουν μια περιοχή που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα .

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου