Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κατατέθηκε σήμερα από το Μ. Λαμτζίδη αίτηση στο ΦΟΔΣΑ ΚΜ για ανάκληση της απόφασης με την οποία ο φορέας «έδειξε την πόρτα» σε 72 «παρατασιούχους»




Σήμερα , κατατέθηκε η με αρ. πρωτ. 551/17.1.2017 αίτηση απευθυνόμενη τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ ΚΜ
Μιχάλη Γεράνη με το ακόλουθο περιεχόμενο:


Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ ΚΜ
ΑΙΤΗΣΗ
Του Μανολη Λαμτζίδη, κατοίκου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 5) , μέλους του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ ΚΜ
Θεσσαλονίκη, 17.1.2017
Kύριε Πρόεδρε, εκφράζω τη διαμαρτυρία μου διότι αν και γνωρίζατε την ύπαρξη της  με αρ. πρωτ. 86815/19.12.2016 απόφασης του ΓΓρ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακ-Θράκης , με την οποία ακυρώθηκε λόγω έλλειψης αιτιολογίας η απόφαση του ΦΟΔΣΑ ΚΜ 809/2016 για ορισμό εξωτερικού συνεργάτη –δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την εγκύκλιο του ΥΠΕΣΔΑ και την εφαρμογή των ν. 4429/16 και 4430/16 παραλείψατε να το θέσετε  υπόψη μου, αλλά και  σε κάθε ένα μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου χωριστά.

Με βάση την πιο πάνω γνωμοδότηση , ο ΦΟΔΣΑ ΚΜ «έδειξε την πόρτα» στους παρατασιούχους!
Μόλις χθες  πληροφορήθηκα τυχαία την ύπαρξή της.
Στην απόφαση αυτή διατυπώνεται η κρίση  (παρ. 14)  ότι η διοίκηση του Συνδέσμου ουσιαστικά παρανόμησε αποφεύγοντας να «ζητήσει διευκρινίσεις και σχετικές οδηγίες αντιμετώπισής τους, καθώς στην ουσία αφορούν σε ερμηνεία νόμων σε συνδυασμό με σχετική ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε το ανωτέρω Υπουργείο
(ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/51/οικ. 27778)…”
Επειδή, με την απόφαση αυτή προκύπτουν νέα δεδομένα,  με συνέπεια  η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ ΚΜ να έχει την ηθική υποχρέωση – και καθώς διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια -  να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και να ανακαλέσει την αρνητική απόφαση της Εκτ. Επιτροπής , με βάση την οποία ο ΦΟΡΕΑΣ  «έδειξε την πόρτα» στους «παρατασιούχους».
Για το λόγο αυτό , ζητώ:
Η άμεση σύγκληση του της Ε.Ε. και του Δ.Σ. και την ανάκληση της αρχικής απορριπτικής/αρνητικής  απόφασης του Φορέα για παράταση της απασχόλησης των “παρατασιούχων”  σε συμμόρφωση με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣΔΑ και τις διατάξεις των ν. 4429/16 και 4430/16 , όπως έπραξε η συντριπτική πλειοψηφία των φορέων της Τ.Α.
Με τιμή,
ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ
Μέλος του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ ΚΜ


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/paremvasi-apokentromenis-gia-tis-72-apoliseis-ston-fodsa-kentrikis-makedonias-apofasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου