Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ανιχνευτής ψεύδους ..


Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο δήμαρχος της Φυλής διαδίδει δεξιά και αριστερά πως οι μελέτες της asprofos ήταν “πειραγμένες” με δική του πρωτοβουλία και προτροπή !
Τώρα μιλάει για μελέτες “μαϊμού”.

Διαδίδει πως ήθελε να έχει στα χέρια του μια μελέτη για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ με πολύ επιβαρυντικά ευρήματα γιατί ήθελε να εκβιάσει κάποιους τους οποίους βέβαια δεν κατονομάζει.
Τα ερωτήματα που θα πρέπει τώρα να απαντήσει ο δήμαρχος είναι ποιους ήθελε να εκβιάσει , για ποιο λόγο ήθελε να τους εκβιάσει και με ποιο τρόπο το έκανε αυτό.
Τούς έδειξε εξ αποστάσεως τις μελέτες και τους ζήτησε κάτι; Τους παρέδωσε κάποια αντίγραφα των μελετών; Ποιους μπορούσε να εκβιάσει ο δήμαρχος δείχνοντάς τους αυτές τι μελέτες;
Το λογικό ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που είδαν τις μελέτες και τι είχαν φοβηθούν  προκειμένου να υποκύψουν στους εκβιασμούς του δημάρχου; Είχαν οι ίδιοι ευθύνες για την διαχείριση της ΟΕΔΑ Φυλής ; Και αν δεν είχαν κάτι να φοβηθούν γιατί και αυτοί δεν παρέδωσαν αμέσως τις μελέτες στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αξιολογηθούν υπεύθυνα;
Και η asprofos ; Ο δήμαρχος με τα διαρκή ψέματα εκθέτει σοβαρότατα και την asprofos. Είναι δυνατόν μια εταιρεία του επιπέδου της asprofos να κάνει αλχημείες με μαϊμού μελέτες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμούς;
Και γιατί η asprofos δεν αντιδρά όταν ο δήμαρχος λέει πως τα “συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από την έρευνα είναι επιστημονικά μη τεκμηριωμένα και κρίνονται αβάσιμα και ανυπόστατα”;
Ο δήμαρχος της Φυλής στην προσπάθειά του να βγάλει όσο μπορεί τις πολύ σοβαρές ευθύνες από πάνω του , λέει συνεχώς ψέματα και εκθέτει και άλλους .
Όσο οι αρμόδιες αρχές δεν παρεμβαίνουν για να του ζητήσουν επίσημα τις μελέτες μπαίνουν και αυτές στο κάδρο του σκανδάλου. 

Υ.Γ   'Ίσως ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει να είναι ο  ανιχνευτής ψεύδους.  Αν και πιστεύω πως είναι ικανός να  τον τρελάνει και αυτόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου