Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο δήμαρχος Φυλής αγνοεί τα αιτήματα παρατάξεων της αντιπολίτευσης και προκαλεί.


Ούτε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 11ης Μαΐου θα συζητηθεί το σκάνδαλο των κρυμμένων μελετών που ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στον δήμο Φυλής.
Δυο μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των κρυμμένων μελετών για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ Φυλής , ο δήμαρχος κ. Παππούς εξακολουθεί να μην δημοσιοποιεί τις μελέτες και να μην δέχεται τα αιτήματα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης ( Αβράμη- Λουμιώτη- Τσουμπρή) για να συζητηθεί το ζήτημα των μελετών ως μοναδικό θέμα σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο .

Είναι πλέον φανερό πως ο δήμαρχος φοβάται την συζήτηση και τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των μελετών και για αυτό αποφεύγει την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Φήμες λένε πως η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει τριγμούς στην παράταξη του δημάρχου και στην σχέση του με συνεργαζόμενους δημοτικούς συμβούλους.
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί και η στάση του κ. Μπουραϊμη ο οποίος 2 μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου δεν έχει βγάλει άχνα πού λένε εδώ στα μέρη μας.
Μήπως δεν εξεπλάγη ο κ. Μπουραϊμης από την αποκάλυψη πως υπήρχαν οι μελέτες αυτές εδώ και 2.5 χρόνια στα συρτάρια του δημάρχου; Μήπως ήξερε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ;
Υπομονή .. όλα θα μαθευτούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου