Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Στράβωσε ο γιαλός ;



Με μια ανάρτησή του στο face book ο κ. Βρούστης, περιφερειακός σύμβουλος με την Δύναμη Ζωής  και μέλος της Ε.Ε του  ΕΔΣΝΑ,   προβάλει  βίντεο από την ομιλία του  στην ημερίδα του δήμου  Βριλησσίων   την Τετάρτη στις 28/6 για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/100008308007489/videos/1958669497753298/
Στην ομιλία του ο κ. Βρούστης (ανάμεσα στα άλλα πολύ ενδιαφέροντα για το RDF SRF , το κόμποστ τύπου Α και τους επιχειρηματίες των σκουπιδιών )  λέει «πως η περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ  διαφωνούν  κάθετα  με την προτεινόμενη τροποποίηση του Ν.2939».
Εμείς αφού είδαμε  το βίντεο,  αναζητήσαμε   τις θέσεις της περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ που διαφωνούν κάθετα με  την τροποποίηση του Ν.2939/01 και δεν τις  βρήκαμε πουθενά.
Αντιθέτως μάθαμε πως στην χτεσινή της συνεδρίαση η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, απέρριψε και δεν έκανε δεκτές τις παρατηρήσεις που κατέθεσε ο κ. Βρούστης  για την τροποποίηση του Ν.2939/01!

Άρα δεν ισχύει αυτό που λέει ο κ.  Βρούστης στην ομιλία του πως «πως η περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ  διαφωνούν  κάθετα  με την προτεινόμενη τροποποίηση του Ν.2939/01». Αυτά που λέει είναι οι προσωπικές του απόψεις .
 Όμως αυτά και μικρή σημασία έχουν  και αφορούν το εσωτερικό της παράταξης.
Το σοβαρό θέμα που υπάρχει είναι πως το λόμπυ των σκουπιδιών επιχειρεί την αποδόμηση και την ακύρωση στην πράξη του νέου ΕΣΔΑ που εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από το υπουργικό συμβούλιο .
Το ακόμα σοβαρότερο θέμα είναι πως σε αυτήν την επιχείρηση το λόμπυ βρίσκει για συμμάχους  ανθρώπους  της αριστεράς στην  αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου