Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΕΜΑΚίες ...



Στην χτεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ ανάμεσα στα άλλα τα ωραία που είπε ο κ. Βρούστης για τα επιπλέον χρήματα που θα πρέπει να δίνει ο ΕΔΣΝΑ στον ανάδοχο (Μπόμπολα) για το «επιπλέον»  RDF που θα παράγει το ΕΜΑΚ,  είπε και το απίστευτο: 
Ο ΕΔΣΝΑ λέει  θα πρέπει να δίνει  2.250.000 € στον ανάδοχο του ΕΜΑΚ και ο ανάδοχος θα δίνει τα  250.000 €  από αυτά   για την αγορά  καφέ κάδων που θα τοποθετηθούν σε διάφορους χώρους για να μαζεύονται τα οργανικά χωρίς να επιβαρυνθεί απ ευθείας ο ΕΔΣΝΑ!

Καλά ρε αδέρφια  ο ΕΔΣΝΑ δεν ξέρει να αγοράσει μόνος του κάδους οργανικών; Πρέπει να δώσει τα λεφτά στον εργολάβο για να τους αγοράσει αυτός;
Με τα λεφτά τα δικά μας θα «χτίζει»  κοινωνικό προφίλ ο εργολάβος; 

·        Υ.Γ 1) στη συνεδρίαση ακούστηκαν  και άλλα ωραία όπως αυτό που είπε ο κ. Μπουραίμης ότι η Γ Φάση προβλέπεται από τον ν.3164/03 (το οποίο βέβαια δεν ισχύει) .
·        Υ.Γ 2) ο δήμαρχος της Φυλής κ. Παππούς φρόντισε για άλλη μια φορά να κρυφτεί  για να μην υποχρεωθεί να ψηφίσει  για τον αυξημένο ρόλο του ΕΜΑΚ μπροστά στην αντιπροσωπεία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
·        Υ.Γ 3)  ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων ήταν εκεί αλλά δεν είπε εκείνα τα ωραία που λέει για τα εργολαβικά συμφέροντα (εκτός του αναδόχου). Αυτά τα αγωνιστικά τα λέει όταν πηγαίνει στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ! 

                              θα επανέλθουμε......... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου