Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Δεν μας τρομάζουν ! αυτοί φοβούνται!

Η φωτογραφία είναι από την μεγάλη διαδήλωση στην Χωματερή το 2005 που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ.  Η αφεντιά μου που μόλις έχει φάει ένα ωραίο ψεκασμό με χημικά, φορά το καπελάκι της Αυτόνομης Παρέμβασης (συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς) . 

Εχτές το βράδυ οι «ενοχλημένοι τοπικοί παράγοντες» του δήμου Φυλής κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει τα παιδιά που κολλούσαν τις αφίσες του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την διαδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας .
Παλιά μου τέχνη κόσκινο που λέει ο λαός . Καταδότες κανονικοί.

Τόσο φτάνει το μυαλό τους , τόσο κάνουν . Πιστεύουν πως μπορούν να φοβίσουν τους ανθρώπους  με μια προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα ή και με ένα αυτόφωρο .
Μετά την παρέμβαση των μελών του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ τα παιδιά αφέθηκαν αμέσως ελεύθερα . Ακούγεται μάλιστα πως η σύλληψη των αφισοκολλητών προκάλεσε την οργή σημαντικού στελέχους του υπουργείου προστασίας του πολίτη.
 Η ωραία βραδιά όμως δεν τελείωσε με την απελευθέρωση των αφισοκολλητών .
Ως απάντηση στην τρομοκρατία , ένα νέο συνεργείο του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ συνέχισε κανονικά  την αφισοκόλληση στην κεντρική πλατεία και μια άλλη ομάδα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ μοίραζε καλέσματα για την συγκέντρωση της Δευτέρας.
Η απόπειρά τους να τρομοκρατήσουν απέτυχε παταγωδώς . Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πεισμώσουν τους ανθρώπους του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και βέβαια να γελοιοποιηθούν και οι ίδιοι βλέποντας να συνεχίζεται η αφισοκόλληση και μετά την ρουφιανιά. Ας πρόσεχαν .. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου