Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Πόσο ψεύτες ;; 450.000 τ. κατ΄ ελάχιστο στη ΜΕΑ Φυλής και 320.000 τ. στη ΜΕΑ Σχιστού! (ντοκουμέντα)


Αυτοί που θα έκλειναν τη Φυλή και θα έφτιαχναν  πάρκο αναψυχής  με παιδικές χαρές  και λιμνούλες  , τώρα  φτιάχνουν και  νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή και νέα Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων ( ΜΕΑ)  450.000 τόνων κατ΄ελάχιστο !!  Επαναλαμβάνουμε κατ΄ ελάχιστο 450.000 τόνους .

Στο Σχιστό  έλεγαν πως θα κάνουν  ΜΕΑ 170.000 τόνων και τώρα κάνουν 320.000 τόνων ! Κορόιδεψαν ξεδιάντροπα ακόμα  και τους δημάρχους του Κερατσινίου και του Περάματος με υποσχέσεις για μείωση της δυναμικότητας της ΜΕΑ Σχιστού και μετά διπλασίασαν τη δυναμικότητα της ΜΕΑ από τους 170.000 τ. στους 320.000 τ.

Από εχθές τα παπαγαλάκια τους στη δυτική Αθήνα προσπαθούν απεγνωσμένα να θολώσουν τα νερά κάνοντας  ρεπορτάζ  με την επίσκεψη της κ. Μαρίνας Πατούλη στο δήμαρχο Φυλής  και  γράφουν κουτσομπολιά για τη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .

Όμως το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για άλλη μια φορά τους ξεμπρόστιασε κανονικά .  

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την ώρα που ανέβασαν βιαστικά τις αποφάσεις τους στη διαύγεια και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δημοσίευσε ολοκληρωμένη κριτική στο νέο ΠΕΣΔΑ – καρμανιόλα και ενημέρωσε τους δήμους για την εγκληματική απόφαση του ΕΔΣΝΑ για τις ΜΕΑ Φυλής και Σχιστού .

Υ.Γ  οι «άρχοντες» της Φυλής δεν ψήφισαν τις αποφάσεις για ξεκάρφωμα . Για να το παίξουν αντιστασιακοί .

Αλλά δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν.  Όση παπαγαλίνη και να ταΐσουν  τα παπαγαλάκια τους δεν θα τα καταφέρουν . 

ΜΕΑ ΣΧΙΣΤΟΥ 

ΜΕΑ ΦΥΛΗΣ  

Θ.Ε.Μ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου