Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

βγήκαν μαχαίρια για τις βρομοδουλειές των σκουπιδιών !

 

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που ανέβηκε ταυτόχρονα προχθές σε διάφορα μέσα που ασχολούνται με τα σκουπίδια ..

«Χθες, στον ξύπνιο μου είδα ένα περίεργο όνειρο. Εκεί που τα έλεγα με ένα φίλο μου, αντίκρισα έναν τύπο, που έμοιαζε με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, να το έχει βάλει στα πόδια, στην προσπάθεια του να γλιτώσει τα γιαούρτια, με τα οποία τον κυνηγούσαν κάτι εργολάβοι. Μάλιστα, πάντα στο όνειρο, άκουσα αυτούς που κυνηγούσαν τον Πατούλη να του λένε ότι άλλα είχε υποσχεθεί και άλλα κάνει.

-Προς το τέλος του ονείρου, άκουσα και κάτι άναρχες κραυγές, που έλεγαν κάτι για Φυλή, Γραμματικό και Σχιστό. Κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο, που όπως σας είπα, είδα στον ξύπνιο μου. Από τη λιγοστή εμπειρία που διαθέτω στα όνειρα, έχω την αίσθηση ότι σε λίγο το δικό μου όνειρο, θα μετατραπεί σε εφιάλτη για τον περιφερειάρχη Πατούλη. Και μπροστά σ’ αυτά που θα του σούρουν θα παρακαλάει τη Μαρίνα να δώσει καμιά συνέντευξη, μήπως και σωθεί από τα άγρια θηρία».

Φυσικά το κείμενο είναι ανυπόγραφο ..

Αλλά ποιος  θα μπορούσε να διακινήσει  μαζικά  ένα τέτοιο κείμενο  και να βρει πρόθυμα μέσα να το αναπαράγουν;

Φυσικά μόνο κάποιος πολύ ισχυρός παράγοντας θα μπορούσε να το κάνει.. 

 Και φυσικά μόνο κάποια μέσα που έχουν «ειδικές σχέσεις»  με αυτόν το παράγοντα θα μπορούσαν να αναπαράγουν ένα ανυπόγραφο και απειλητικό κείμενο που στρέφεται κατά του Πατούλη . σ.σ  εμείς από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τους στέλνουμε επίσημα δελτία τύπου και αυτοί τα θάβουν κανονικά.

Από το κείμενο προκύπτει πως ο Πατούλης κάτι είχε υποσχεθεί σε κάποιους εργολάβους και δεν κράτησε την υπόσχεσή του με αποτέλεσμα να ενοχληθούν και να τον απειλούν με γιαούρτια !

Τα ίδια μέσα ξαφνικά   ανεβάζουν κείμενα   που κατηγορούν τον Πατούλη ότι οι «κολλητοί» του στην ΕΕΤΑΑ την στέλνουν στα βράχια .

Για να πικάρουν τον Πατούλη κάποιοι  αυτοδιοικητικοί παράγοντες – γνωστοί για τη σχέση τους με τα σκουπίδια - ,  ανακοινώνουν συνεργασίες με την πρώην γυναίκα του !  

Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη πολλαπλασιάζονται ..

Είναι πολλά τα λεφτά των σκουπιδιών και είναι πολλοί οι εργολάβοι που καραδοκούν και πιέζουν για να φάνε μεγαλύτερα κομμάτια από την πίτα .

Αυτός είναι ο κόσμος των σκουπιδιών . Εργολάβοι , αυτοδιοικητικοί παράγοντες , «δημοσιογράφοι» καμικάζι κλπ κλπ ..

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος ..

Θ.Ε.Μ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου