Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Έτρεξαν να πιάσουν στασίδι στον Πατούλη οι σκουπιδάρχες του Σγουρού.



Ο κ. Μπουραΐμης πρώην δήμαρχος Φυλής και μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ και ο Γ. Ζαχαρόπουλος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ και (αποτυχημένος)  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Γ. Σγουρού,  μαζί με άλλους παράγοντες από την ανατολική Αττική «έθεσαν κανόνες συνεργασίας και βρήκαν κοινούς τόπους συνύπαρξης και συνεννόησης» με τον κ. Πατούλη 2 μέρες πριν την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής.

Εντάξει  δεν γνωρίζουμε   τις λεπτομέρειες της συμφωνίας , αλλά δεν μπορεί να συναντήθηκαν οι  σκουπιδάρχες της Αττικής με τον κ. Πατούλη 2 μέρες προ των εκλογών προκειμένου  να συζητήσουν για την διάσωση της χελώνας Caretta, Caretta.
Το deal αφορούσε τα σκουπίδια , τον ΕΔΣΝΑ και φυσικά τον ΧΥΤΑ Φυλής αλλά αυτά δεν είναι ανακοινώσιμα . Αυτά θα τα διαπιστώσουμε λίαν συντόμως όταν θα τεθεί το ζήτημα της Φυλής στον ΕΔΣΝΑ ..
Το αξιοσημείωτο  είναι το πόσο «επαγγελματικά» πλασάρισαν την συμφωνία. Ανάρτησαν μια φωτογραφία στο facebook   στην οποία είναι όλοι μαζί μια αγκαλίτσα με ένα μικρό σχόλιο που λέει για την επίτευξη της συμφωνίας , χωρίς να κάνουν την παραμικρή αναφορά στο περιεχόμενο της συμφωνίας.  
Οι άνθρωποι φρόντισαν να κάνουν γνωστή την συμφωνία τους με μια λιτή ανάρτηση στο facebook  για να φανεί δημόσια η στήριξη τους στον κ. Πατούλη και φυσικά για να μην τους «ξεχάσει» ο κ. Πατούλης μετά την εκλογή του.
Όμορφος κόσμος ηθικός.

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου