Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Οι εκλογές τελείωσαν . Τι κάνουμε τώρα με τα σκουπίδια;




Τώρα  που κάθισε ο κουρνιαχτός των εκλογών ας δούμε καλύτερα την εικόνα :


Ο ΧΥΤΑ Φυλής  δεν  χωράει  άλλα σκουπίδια και αυτή την στιγμή   ρίχνουμε τα σκουπίδια μας  στα αποκαταστημένα κύτταρα .
Τα ΚΔΑΥ που βρίσκονται κοντά στην Φυλή είναι γεμάτα βιομηχανικά απόβλητα και  RDF  που  κοιτάνε  πως να τα ξεφορτωθούν «με κάθε τρόπο».
Ο νέος Περιφερειάρχης  κ. Πατούλης , λέει πως η Αττική κάθεται πάνω σε μια υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί  αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την Φυλή και τους νέους ΧΥΤΥ . Δεν μας είπε τι θα κάνει προκειμένου να απενεργοποιηθεί η βόμβα..

Η απερχόμενη Περιφερειάρχης κ. Δούρου λέει πως  θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με συναίνεση πριν από την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα εγκατασταθούν οι νέες  Περιφερειακές και δημοτικές αρχές  , αλλά ούτε η κ. Δούρου άνοιξε τα χαρτιά της  για την Φυλή προ των εκλογών.
Ο  προ- προηγούμενος  περιφερειάρχης  Κ. Σγουρός και τα στελέχη του που ανακατεύονται με τα σκουπίδια (πρωτοστατούντος  του κ. Μπουραίμη  πρώην δημάρχου Φυλής)  έκαναν deal  (αγνώστου περιεχομένου )   με τον κ. Πατούλη  για να εξασφαλίσουν καμιά θέση στην νέα διοίκηση του ΕΔΣΝΑ .  
Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Φυλής κάνει  απλώς  το κορόιδο για  το μέλλον της εγκατάστασης της Φυλής  και  πανηγυρίζει  για ένα φωτοβολταϊκό πάρκο στην παλιά χωματερή των Λιοσίων στην οποία σύμφωνα με τις μελέτες που εξακολουθεί να κρύβει  στο συρτάρι του , έχουν βρεθεί πολύ αυξημένες τιμές  ραδιενέργειας .   
Ο κ. Μητσοτάκης  μιλά για «χειρουργικού τύπου παρεμβάσεις στον ΧΥΤΑ Φυλής»  (έτσι  θα ονομάσουν την νέα επέκταση του ΧΥΤΑ ) και για καύση .
Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ασπροπύργου σε συνεργασία με τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη,   έχουν   έτοιμη μελέτη  για εργοστάσιο καύσης  500  μέτρα μακριά από τον ΧΥΤΑ Φυλής στο καμένο ΚΔΑΥ Ασπροπύργου.
Το που πάει το πράγμα δεν χρειάζεται και μεγάλη σοφία για να το καταλάβει  κανείς..
Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε και να προειδοποιούμε για αυτά που πρόκειται να συμβούν όπως κάναμε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως  κανείς δεν πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο και πως ο  ξενοδόχος στην περίπτωσή μας είναι  οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας. 

Σημείωση- ενημέρωση  : Εκείνοι οι γραφικοί  αχυράνθρωποι των εργολάβων που είχαν πιάσει στασίδι στα κανάλια  και  μας έστελναν εξώδικα ,  πήγαν σπίτι τους  όπως αναμενόταν.  

Θωμάς του Εμμανουήλ  Μπιζάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου