Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ετοιμαστείτε ! Κ. Μητσοτάκης : «Πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα της Φυλής. Προσωπικά είμαι θετικός και στην προοπτική αξιοποίησης των υπολειμμάτων»..



Τη διαχείριση των απορριμμάτων έθεσε στην κορυφή της λίστας δράσεων της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποιώντας ότι «σχεδιάζεται ήδη η σύσταση σχετικής ομάδας εργασίας, σε συνεννόηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη».
«Το θέμα των απορριμμάτων είναι για εμάς προτεραιότητα. Πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα της Φυλής. Προσωπικά είμαι θετικός και στην προοπτική αξιοποίησης των υπολειμμάτων» δήλωσε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, από τον Υμηττό, όπου επέλεξε να μεταβεί αργά το απόγευμα για να τιμήσει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε εθελοντική δράση καθαρισμού και ποτισμού δενδρυλλίων, που είχαν φυτέψει μετά την πυρκαγιά του 2015 οι δασολόγοι του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες  πως το θέμα της αύξησης της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ «προχωρά» παρά τις αντιδράσεις  του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και  του δήμου Πετρούπολης .
Όποιος παρακολουθεί την κινητικότητα του λόμπι των σκουπιδιών τον τελευταίο μήνα και τις δηλώσεις Μητσοτάκη , Πατούλη , Σγουρού κλπ , θα καταλάβει ότι «ετοιμάζονται» για να πάρουν καταδικαστικές αποφάσεις για την δυτική Αθήνα.
Όταν λέει ο Κ. Μητσοτάκης «Πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα της Φυλής. Προσωπικά είμαι θετικός και στην προοπτική αξιοποίησης των υπολειμμάτων» εννοεί πως θα πάρουν αποφάσεις για νέες επεκτάσεις στην Φυλή και για καύση των υπολειμμάτων . 
Και όταν λένε αυτοί θα κάνουν μονάδες καύσης , μην περιμένει κανείς  πως θα τις κάνουν στην Πολιτεία.. Εδώ θα μας τις φέρουν και αυτές.
Και ενώ τα  μαύρα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από την δυτική Αθήνα με την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής και του θηριώδους ΕΜΑΚ ο δήμαρχος Φυλής κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας πως θα κάνει πάρκο την χωματερή . 

Για να δούμε τώρα τι θα λένε και κυρίως τι θα κάνουν αυτοί που κατηγορούσαν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και μας έλεγαν κινδυνολόγους και υπονομευτές. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου