Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΤ(ερ)ΟΥΛΗΣ !


Στις 15 Αυγούστου του 2019 –πριν ορκιστεί ακόμα- ο κ. Πατούλης εξαπέλυσε επίθεση στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τα στελέχη του . ΕΔΩ

Την εποχή εκείνη ο κ. Πατούλης δεν γνώριζε ούτε τις φάτσες μας .

Τι είχε συμβεί; Τον είχαν πιάσει κάτι καλόπαιδα από τον ΕΔΣΝΑ και του είχαν πει να τους προσέχεις αυτούς γιατί μπορεί να σου κάνουν ζημιά .

Αυτοί μπορεί  να σου χαλάσουν την δημόσια εικόνα με τις ανακοινώσεις τους και τις καταλήψεις . Του είπαν τα συνήθη πράγματα που λένε οι ρουφιάνοι  στα αφεντικά για να κερδίσουν την εύνοιά τους .

 Ήξεραν τα καλόπαιδα πως ο Πατούλης  έχει πολύ  μεγάλη αδυναμία στη δημόσια εικόνα του και το εκμεταλλεύτηκαν καταλλήλως .

Ο Πατούλης  τσίμπησε αμέσως .   Τους ανέθεσε να γράψουν  οι ίδιοι  την καταγγελία ενάντια  στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και κάλεσε και τα ΜΑΤ να μας πλακώσουν στο ξύλο την μέρα της ορκωμοσίας του.

Την αδυναμία του κ. Πατούλη με την δημόσια εικόνα τη  γνώριζαν καλά και οι μυστικοσύμβουλοι του. 

Του είπαν λοιπόν να μην κάνει κανένα αστείο και αναλάβει  ο ίδιος πρόεδρος στον ΕΔΣΝΑ γιατί με τις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν,  θα στραπατσαριστεί  η εικόνα του . Γνώριζαν τα ξεφτέρια τι είχαν πάθει πριν από αυτόν ο Σγουρός και η Δούρου και φρόντισαν να τον προστατεύσουν .

Έβαλε λοιπόν για πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ τον κ. Κόκκαλη για να κάνει την λάντζα και ο ίδιος ανέλαβε να γυρνά στους δήμους και να ποζάρει την ώρα που μοιράζει κάδους  της "ανταποδοτικής ανακύκλωσης" .

Στις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ για τους νέους ΧΥΤΑ και τα νέα εργοστάσια το όνομα του Πατούλη δεν υπάρχει πουθενά .

Οι ζόρικες αποφάσεις φέρουν την υπογραφή του κ. Κόκκαλη και των υπολοίπων 6 της Ε.Ε .

Οι υπόλοιποι 6 είναι :  οι δυο σκουπιδοφύλακες της Φυλής ( Παππούς- Μπουραίμης) που έχουν και  «παρελθόν» στον ΕΔΣΝΑ , ο κ. Χιωτάκης και αυτός με ανάλογο παρελθόν στον ΕΔΣΝΑ , ο κ. Σμέρος που είναι εκ μεταγραφής από την παράταξη του Σγουρού από την ανατολική Αττική , ο κ. Μπουρνούς δήμαρχος Ραφήνας και ο κ. Κοσμόπουλος από τα Μέγαρα με πλούσιο Νεοδημοκρατικό βιογραφικό ..

Αυτοί οι 7 είναι που παίρνουν τις αποφάσεις  υπό την υψηλή εποπτεία του Πατούλη και των ενδιάμεσων συμβούλων του,  που είναι μονίμως στην αφάνεια .

Και ο Πατούλης και οι 7 εγκάθετοι  ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους θέλουν  τα πάντα στη Φυλή .

Ο Πατούλης γιατί εκτιμά πως εδώ στα δυτικά μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό κόστος γιατί ελέγχει τους δημάρχους  και δεν θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις .

Πιστεύει πως ότι και να κάνει εδώ  δεν θα τσαλακωθεί η  εικόνα του .

Ο κ. Κόκκαλης είναι απλά ένας Yes Men  . Οι υπόλοιποι 6  είτε  δεν θέλουν να γίνει τίποτα στην ανατολική Αττική  είτε  θέλουν τα πάντα στη Φυλή για να απομυζούν τον ΕΔΣΝΑ.  

Και εμείς ;

Εμείς είμαστε τα κορόιδα που πληρώνουμε  εισφορές στον ΕΔΣΝΑ για να  κερδοσκοπούν οι μεγαλοεργολάβοι και να παίρνουν αντισταθμιστικά στη Φυλή  σε βάρος της υγείας μας. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου