Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Που θα πάνε τα βιοαπόβλητα ;

 


Ο ΕΔΣΝΑ υπογράφει δεκάδες  προγραμματικές συμβάσεις με τους δήμους της Αττικής για την επεξεργασία των βιοαποβλήτων και ο κ. Πατούλης με τον γνωστό του τρόπο (με φωτογραφίες και δελτία τύπου)  μοιράζει κάδους και απορριματοφόρα στους δήμους .

Σήμερα δήλωσε για άλλη μια φορά πως μετά τα 80 πρώτα απορριμματοφόρα που είχαν αγοραστεί επί Δούρου και έχουν ήδη διατεθεί στους δήμους , θα μοιραστούν άλλα 100 απορριμματοφόρα και 40.000 κάδοι βιοαποβλήτων .

Αν απορεί κανείς που θα πηγαίνουν όλα αυτά τα βιοαπόβλητα δεν έχει παρά να διαβάσει τι λένε οι προγραμματικές συμβάσεις που υπογράφονται μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και των δήμων της Αττικής .

«Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ο ΕΔΣΝΑ έχει κατασκευάσει και λειτουργεί μονάδες διαχείρισης και διάθεσης αποβλήτων (ΧΥΤΑ Φυλής , Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης ( ΕΜΑ) Άνω Λιοσίων , ΣΜΑ Σχιστού κλπ) και δύναται να αναλαμβάνει κατόπιν ανάθεσης και τη μεταφορά των αποβλήτων των υπόχρεων φορέων»
 

«Σκοπός της χωριστής συλλογής των βιοαποβλήτων – που με τη σειρά τους θα τροφοδοτούν το ΕΜΑ ή άλλες εγκαταστάσεις που θα υποδείξει ο ΕΔΣΝΑ – είναι η εκτροπή από τη ταφή του ανωτέρω ρεύματος αποβλήτων» .

Τα βιοαπόβλητα λοιπόν θα τροφοδοτούν το ΕΜΑΚ γιατί απλά δεν υπάρχει καμιά άλλη μονάδα μαζικής επεξεργασίας βιοαποβλήτων στην Αττική .

Οι δήμαρχοι της Αττικής θα κάνουν και με τα βιοαπόβλητα ότι κάνουν τόσα χρόνια με τον ΧΥΤΑ Φυλής .

Θα μαζεύουν τα βιοαπόβλητα και θα τα στέλνουν στο ΕΜΑΚ Φυλής .

Ποιος λογαριάζει τώρα αν εμάς που μένουμε εδώ θα μας φάει η βρώμα; Σιγά μην στεναχωρηθούν για εμάς.

Καταλάβατε τώρα γιατί τσακωνόμαστε  με τη Δούρου όταν ήθελε να αυξήσει την δυναμικότητα του ΕΜΑΚ και γιατί  τσακωνόμαστε με τον Πατούλη που θέλει να κάνει το ΕΜΑΚ πράσινο εργοστάσιο;

Γιατί το ΕΜΑΚ θα γίνει ο εφιάλτης μας .

Γκέκε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου