Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Εξαφάνιση συνδικαλιστών !


 

Και ξαφνικά έπεσε βαθιά σιωπή στο σωματείο του ΕΔΣΝΑ .

Από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Πατούλη σταμάτησαν οι καταγγελίες για φωτογραφικές μετακινήσεις ημετέρων  και για συνδικαλιστικές διώξεις .

Μάλλον οι μετακινήσεις γίνονται τώρα  με «αυστηρά υπηρεσιακά κριτήρια» και χωρίς τη μεσολάβηση μελών της διοίκησης και του πρόεδρου του σωματείου. Έτσι καταλαβαίνουμε διαβάζοντας τα ονόματα στη διαύγεια..  

Μάλλον σταμάτησαν και οι διώξεις . Κάποιες περιπτώσεις εναπόθεσης  στο ψυγείο  υπηρεσιακών παραγόντων που δεν συμφώνησαν με το ΠΕΣΔΑ θεωρούνται αμελητέα ποσότητα .

Μάλλον σταμάτησαν και οι αναθέσεις μελετών στις υπηρεσίες της περιφέρειας Αττικής που κατά το σωματείο και την ΠΟΕ-ΟΤΑ ήταν «έμμεση ιδιωτικοποίηση». Τώρα που οι αναθέσεις των πανάκριβων μελετών γίνονται κατά συρροή και με απ΄ ευθείας αναθέσεις στους ιδιώτες  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !

Και φυσικά δεν μιλάμε για τις εκατοντάδες προσλήψεις που γίνονται από συγκεκριμένα μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ με ρουσφετολογικά κριτήρια . Ούτε για τους δεκάδες ανθρώπους που δεν έχουν κανένα εργασιακό αντικείμενο.

Δεν μιλάμε για τις ΣΔΙΤ των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ , για τις συμβάσεις προμήθειας εξοπλισμού για την ανακύκλωση με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα κλπ κλπ.

Δεν μιλάμε για καταγγελίες στις κυβερνητικές πολιτικές για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας .

Ξαφνικά σταμάτησε και η κόντρα με το έτερο σωματείο που φτιάχτηκε πριν από δυο χρόνια  και που είχε κατηγορηθεί ως κατασκεύασμα νοσηρών και φασιστικών εγκεφάλων. Όλα μέλι – γάλα!

Σταμάτησαν ακόμα να βάζουν και εκείνα τα  σαχλά τσιράκια  που παρίσταναν τους αριστερούς blogger για να  βρίζουν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μπιζά. 

Εντάξει φαντάζομαι πως σε λίγες μέρες θα πάρουν αλλά  μπρατσέτα τον Πατούλη και  θα πάνε να κόψουν καμιά πρωτοχρονιάτικη πίτα , έτσι για να λένε ότι εξακολουθούν να ασκούν τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα .

Υποθέτω πως θα κάνουν και εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Δεν μπορεί να το έκλεισαν τελείως το μαγαζί .

Υ.Γ Έχω τρελή περιέργεια να δω ποια παράταξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμπεριλάβει στους κόλπους της τη νύφη την πολύφερνη .. 

Θ.Ε.Μ 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου