Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι..



Μεγαλεία ! Ο δήμαρχος της Φυλής κ. Χρήστος Παππούς θα πάρει μέρος σε μέρος σε επιχειρηματική αποστολή του υπουργείου εξωτερικών στην Παλαιστίνη!
Χωρίς πλάκα τώρα,  δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

Ή  κάποιοι  προσπαθούν να στήσουν  καμία  σκουπιδοδουλειά και παίρνουν μαζί τους  τον «κατάλληλο άνθρωπο» , ή θεωρούν τον δήμαρχο της Φυλής  μεγάλο κεφάλαιο της τοπικής αυτοδιοίκησης  στην Ελλάδα και τον παίρνουν μαζί για να κοσμήσει με την παρουσία του την αποστολή του υπουργείου. 
Σύμφωνα με το  με το υπ ́αριθ. Φ.ΑΣ 21568/5-5-2017 έγγραφο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ «ο  στόχος της αποστολής, που γίνεται στα πλαίσια των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας  και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, είναι να εκπροσωπηθούν οι φορείς και οι κλάδοι που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων καθώς και την ενίσχυση συνεργασιών».
Που κολλάει εδώ ο δήμαρχος της Φυλής; Ποιόν φορέα ή κλάδο εκπροσωπεί; Ποιος  πρότεινε να πάρει μέρος ο δήμαρχος στην αποστολή και για ποιόν λόγο; 
Που θα πάει; Θα έρθει η ώρα που θα μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι μεσολαβητές με τις προσβάσεις στο υπουργείο.
Αυτό που ξέρουμε και που δεν χρειάζεται να μάθουμε  , είναι αυτό που λέει η λαϊκή παροιμία:  δείξε μου τον φίλο  σου,  να σου πω ποιός είσαι.. 
Θ.Ε.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου