Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ξαναβρεθήκαμε στον τόπο του εγκλήματος. (video -φωτογραφίες)



Το ΚΔΑΥ Ασπροπύργου εξακολουθεί να καίγεται από τις 6 Ιουνίου 2015 και να γεμίζει με τοξικό καπνό όλο το Θριάσιο πεδίο χωρίς να καίγεται καρφί σε κανένα.
Τι πρωινές ώρες που υπάρχει αυξημένη υγρασία, οι τοξικοί καπνοί που βγαίνουν από τα αποκαΐδια  του ΚΔΑΥ κάθονται χαμηλά και εξαπλώνονται σε απόσταση χιλιομέτρων .

Οι φωτιές που ανάβουν τα  άτομα που βγάζουν διάφορα υλικά από την χωματερή  σε συνδυασμό με την σκόνη από τον ΧΥΤΑ και τα απορριμματοφόρα που κινούνται στην περιοχή ολοκληρώνουν την εφιαλτική εικόνα .
Στην περιοχή αυτή υπάρχουν σπίτια με οικογένειες  , σχολείο , δεκάδες μικρά και μεγάλα εργοστάσια με εκατοντάδες εργαζόμενους που δυο χρόνια τώρα αναπνέουν τους τοξικούς καπνούς από το ΚΔΑΥ που καίγεται.
Έχω ξαναμιλήσει για τις μεγάλες ευθύνες που υπάρχουν  και στο υπ. Περιβάλλοντος και στην Αντιπεριφέρεια Αττικής και στον δήμο Ασπροπύργου.
Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ποιος  νοιάζεται τώρα για τους φτωχοδιάβολους που ζουν  Θριάσιο;  
Θα τα ξαναγράψω γνωρίζοντας πως θα ακούσω πάλι  κουβέντες γιατί με τις αναρτήσεις μου  χαλάω την δημόσια εικόνα φίλων και συντρόφων που βρίσκονται σε «θέσεις ευθύνης».
Αντί να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για την απαράδεκτη ολιγωρία  τους θα επιτεθούν στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και σε εμένα γιατί επιμένω να  επαναφέρω το (ξεχασμένο) θέμα στην δημοσιότητα.
Δεν πειράζει . Εμείς με όποιο κόστος συνεχίζουμε..

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου