Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Μπόχα και αποτροπιασμός .. Βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα.




Λόγω  της ημέρας (για να μην κολαστούμε μέρα που  είναι βρίζοντας και φτύνοντας) δεν γράφουμε περισσότερα για το  σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των  Συντακτών   αλλά θα επανέλθουμε αμέσως μετά το Πάσχα. 


 Αντιγράφουμε από το  άρθρο της  ΝΤΑΝΙ ΒΕΡΓΟΥ στο σημερινό φίλο της ΕΦΣΥΝ  :                     «Εκατομμύρια ευρώ σε άσκοπες  αγορές ακινήτων προς ικανοποίηση ψηφοφόρων με τρικ  τον εξωδικαστικό συμβιβασμό,  σε  πληρωμές εταιρειών τεχνικών μελετών χωρίς τα αναγκαία  παραστατικά, σε υπερβολικές προμήθειες για την  κάλυψη υποτιθεμένων αναγκών των  δημοτικών επιχειρήσεων και  σε δαπάνες μέχρι το όριο των 5.000 ευρώ που εγκρίνονται χωρίς ειδική αιτιολογία , με εντολές πληρωμής των ποσών   ακόμα και   στις πεθερές διευθυντών του   δήμου και στους γιους δημοτικών συμβούλων».  
Στο ρεπορτάζ  αναφέρονται  7 υποθέσεις που η   κάθε   μία από αυτές θα μπορούσε να προκαλέσει την παρέμβαση  του  Εισαγγελέα διαφθοράς.  
Η δημοσιογράφος  αξιοποιεί πληροφορίες και γραπτά ντοκουμέντα  που  φαίνεται να πήρε από τον   Δ. Καμπόλη  ,  πρώην  αντιδήμαρχο  Οικονομικών  και   στενό   συνεργάτη του δήμαρχου Χ. Παππού.

 
ΣΧΟΛΙΟ:  Ο πρώην στενός  συνεργάτης του Χ. Παππού  (τώρα που διαφοροποιήθηκε)                 αποφάσισε να σπάσει  την  omerta  και   μίλησε  για κάποιες καραμπινάτες περιπτώσεις  οικονομικών ατασθαλιών.
Συνήθως   έτσι  συμβαίνει   και μαθαίνουμε   την  αλήθεια   και όλοι εμείς που δεν έχουμε πρόσβαση στα  μυστικά και τα ντοκουμέντα.  Όταν  αυτοί  τσακώνονται μεταξύ τους  και   βγάζουν τα  άπλυτά τους στην φόρα κάτι τότε μαθαίνουμε και εμείς.
Ο  Δ. Καμπόλης απλά άνοιξε  το φρεάτιο του βόθρου και βγήκε η  μπόχα αλλά αν δεν αδειάσει αυτός ο βόθρος και αν δεν  μαθευτεί όλη η αλήθεια , η βρωμιά θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Υ.Γ  Ειλικρινά απορώ  για κάποιους  ανθρώπους  του δικού μου    πολιτικού  χώρου που συνεργάζονται  με  αυτά τα διεφθαρμένα μέχρι το μεδούλι  πολιτικά πρόσωπα.
Δεν ξέρουν τι συμβαίνει ;  ή ξέρουν τι συμβαίνει και απλά δεν ντρέπονται; 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου