Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αρης Βρούστης : Είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο ότι κλείνει η χωματερή !



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ  ΕΔΩ  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ !                                                   

Αν αυτός ο άνθρωπος   δεν  γνώριζε  την αλήθεια και τα έλεγε όλα αυτά για να υπερασπιστεί   την παράταξή του στην προεκλογική περίοδο , δεν  θα άξιζε τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί του. 
 Ίσως να  είχε και την κατανόηση μας ,  παρ ότι δεν θα το άξιζε  μετά  τις απαράδεκτες ενέργειές του με τα γνωστά εξώδικα εναντίον μας .  σσ  (κάτι ξέρουμε και εμείς από κομματικό πατριωτισμό μετά από 45 χρόνια  θητείας στην αριστερά) .
Όμως εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.  
Ο  άνθρωπος αυτός   γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στην Φυλή και βγαίνει στην δημόσια τηλεόραση όχι να καθησυχάσει ή να ενημερώσει τον  κόσμο,  αλλά για να τον κοροϊδέψει με ένα τρόπο που προσβάλει  και τον κόσμο και τον πολιτικό -μας-χώρο.  
Γνωρίζει πολύ καλά  πως αν ο ΕΔΣΝΑ δεν είχε κάνει  2 εσωτερικές επεκτάσεις  το  2017 και το 2018,  για να χωρέσουν άλλα 5.000.000 τόνοι  σκουπιδιών , ο ΧΥΤΑ Φυλής  θα είχε ήδη κλείσει,   γιατί  απλά θα είχε φρακάρει.
Γνωρίζει επίσης  πως  σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ίδιου του ΕΔΣΝΑ  η χωρητικότητα του ΧΥΤΑ  ( και με τις επεκτάσεις  μαζί)  εξαντλείται   την Άνοιξη του 2020.
Γνωρίζει πως μέχρι σήμερα    δεν έχει χωροθετηθεί   κανένας νέος    χώρος τελικής διάθεσης και πως για να γίνει   ένας    νέος  ΧΥΤΥ,  από την στιγμή που θα χωροθετηθεί θα χρειαστούν 4 με 5 χρόνια.
Αντί λοιπόν να ενημερώσει  τους  κατοίκους της Αττικής για τις  δυσκολίες  και να τους  πει ποια είναι η πραγματική κατάσταση σήμερα , ειρωνεύεται  αυτούς που προειδοποιούν  για τον κίνδυνο της κρίσης.
Ο άνθρωπος  λέει κατάμουτρα   στους  ανθρώπους που ζουν στην Φυλή και την δυτική Αθήνα  πως το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής είναι  το μεγαλύτερο ανέκδοτο  ! (αυτό το όλο κλείνει και όλο ανοιχτή είναι , οι άνθρωποι εδώ το ακούν και ανατριχιάζουν).
Λέει εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε αλλού χωματερές γιατί είμαστε υπέρ της ανακύκλωσης και κατά της ταφής ! Ταφή δηλαδή να γίνεται μόνο στην Φυλή.
Το 2020 λέει θα έχουμε 50% ανακύκλωση και μονάδες νέες επεξεργασίας και δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την ταφή . Φυσικά γνωρίζει πως ούτε 10% ανακύκλωση δεν θα έχουμε , ούτε νέες μονάδες επεξεργασίας και θα υπάρχει και τεράστιο πρόβλημα με την ταφή.
Αυτή η  αλαζονική συμπεριφορά  απέναντι  στους ανθρώπους που υποφέρουν όλη τους την ζωή   από την χωματερή της Φυλής δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Η κοινωνία ξέρει να εκτιμά την ειλικρίνεια των προθέσεων  και να συγχωρεί λάθη και αδυναμίες . Αυτό ο Ελληνικός λαός το έχει αποδείξει πολλές φορές ιδιαίτερα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που υποχρεώθηκε να υπογράψει μνημόνια και να πάρει πίσω δεσμεύσεις.  Όμως  την αλαζονεία και το ψέμα  ο κόσμος  τα αντιλαμβάνεται εύκολα  και τα τιμωρεί.
  Ο κόσμος  δεν σου παίρνει το κεφάλι αν εξηγήσεις  τις δυσκολίες σου και παραδεχθείς  παλικαρίσια  λάθη και αδυναμίες  που τις ξέρουν ακόμα και οι πέτρες. Σου δίνει ευκαιρίες αν πεισθεί ότι δεν τον κοροϊδεύεις. Όμως αν βλέπει τέτοιες συμπεριφορές ..... 
                                                                    
Υ.Γ  Η δική μου απορία είναι η  εξής:  Αυτοί που  στέλνουν τον Βρούστη στα κανάλια  πιστεύουν στα αλήθεια ότι τους βοηθά; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου