Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Φυλή όπως λέμε Napoli ..



Είναι τόσος ο φόβος τους  μην  τυχόν και μάθει  ο κόσμος  την αλήθεια  για την  ρύπανση  από τον ΧΥΤΑ,  που προτιμούν  να βρίσκονται  κατηγορούμενοι  στα δικαστήρια   για παράβαση καθήκοντος  και  να διασύρονται  πολιτικά ,   παρά να δώσουν στην  δημοσιότητα τις   μελέτες  για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ  που οι ίδιοι παράγγειλαν τον Οκτώβριο του 2015.

Παρά την Εισαγγελική εντολή  που τους  υποχρεώνει να χορηγήσουν τις μελέτες ,  αυτοί  εξακολουθούν   να κοροϊδεύουν  και  να κρύβονται  χωρίς  να  απαντούν  στο αίτημα χορήγησης.
Δυο πράγματα είναι  αυτά που φοβούνται. 
Ο πρώτος φόφος τους  είναι  μην τυχόν και μαθευτεί η αλήθεια  για την μόλυνση και  υποχρεωθούν έτσι οι αρμόδιοι να κλείσουν την χωματερή ως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.
 Σου  λέει αν κλείσει η χωματερή δεν  θα μπορούμε να εκβιάζουμε και δεν θα έχουμε την ασυλία  να συνεχίσουμε το πάρτι  που γίνεται  τόσα χρόνια χωρίς να μας πειράζει  κανείς.
Ο δεύτερος φόβος τους  είναι να  μην  τους τρέχουν στα δικαστήρια κάποιοι  καρκινοπαθείς  και κάποιοι χαροκαμένοι και τους ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων γιατί ενώ  γνώριζαν τι συμβαίνει με την μόλυνση  δεν  τους ενημέρωναν και έτσι  εξέθεταν την υγεία τους σε κίνδυνο.
 Τα ίδια πράγματα έκανε  και η μαφία στην Νάπολι και  οδήγησε την πόλη  σε μια τρομερή κρίση σκουπιδιών.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ..

Θ.Ε.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου