Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

η απάτη του ΕΔΣΝΑ , οι κερατάδες και οι δαρμένοι

Την πρώτη φορά μας εξαπάτησε  η Ρένα Δούρου . Στις 31 ιουλίου δεσμεύτηκε στα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ και στους φορείς που είχαν καταλάβει τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ πως δεν θα συζητηθούν τα θέματα του διαγωνισμού για την νεα χωματερή στην Φυλή πριν αναλάβει ο νέος πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και την επόμενη μέρα (1η Αυγούστου) συγκάλεσε εν κρυπτώ την Ε.Ε και αποφάσισαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος για το πανωσήκωμα του υφιστάμενου ΧΥΤΑ και την νέα χωματερή . 
Την δεύτερη φορά μας εξαπάτησε  ο νέος πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Κόκκαλης . Την Παρασκευή 29/11 δεσμεύτηκε στους φορείς της δυτικής Αθήνας και στους συνδικαλιστές πως δεν θα συζητηθεί το θέμα του διαγωνισμού για την νέα χωματερή και μόλις αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι από τα γραφεία αυτός και τα παρευρισκόμενα μέλη της Ε.Ε συνεδρίασαν και πηραν αποφάσεις για 43 θέματα με συνοπτικές διαδικασίες .

Η Ρένα Δούρου μας την έκανε την κασκαρίκα  και λίγες μέρες αργότερα έφυγε από την προεδρία του ΕΔΣΝΑ  , αφήνοντας όλους εμάς να τρέχουμε για την ακύρωση του διαγωνισμού .
Ο κ. Κόκκαλης δεν γνωρίζω αν σκοπεύει να φύγει και αυτός  από την προεδρία του ΕΔΣΝΑ , αλλά αν δεν σκοπεύει να φύγει , αυτή η κοροϊδία  θα τον καταδιώκει συνεχώς . 

Ο κ. Κόκκαλης μετά από αυτό που έκανε δεν μπορεί πλέον να είναι αξιόπιστος συνομιλητής με κανένα τρόπο.  
Πως μπορεί κανείς να εμπιστευτεί  έναν πρόεδρο ενός τόσο μεγάλου φορέα  που λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα;  
Τέτοιο ψέμα ούτε πρόεδρος 15μελους δεν θα τολμούσε να πει . 
Και όμως δεν είναι θέμα Δούρου και Κόκκαλη
Οποιος γνωρίζει την ιστορία του ΕΔΣΝΑ ξέρει πως τα τελευταία 30 χρόνια οι εκάστοτε πρόεδροι υπόσχονται πως θα κλείσει η Φυλή και αντί να την κλείσουν την επεκτείνουν συνεχώς .
Τα ίδια έλεγε και ο κ. Μαστοράκος και ο συγχωρεμένος ο Λαντζουράκης και ο κ. Χιωτάκης .  Όλοι αυτοί έλεγαν πως θα κλείσουν την Φυλή και κορόιδευαν ασύστολα. 
Τα ίδια ψέματα και ακόμα χειρότερα έχουν πει οι δήμαρχοι της Φυλής που συμμετέχουν στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ. 
Αυτοί έφτασαν στο έσχατο σημείο να κρύβουν μελέτες για την ρύπανση από τον ΧΥΤΑ γνωρίζοντας πως τα ευρήματα των μελετών είναι τρομακτικά .
Στον ΕΔΣΝΑ το ψέμα και η εξαπάτηση των κατοίκων της δυτικής Αθήνας -Αττικής είναι τρόπος άσκησης πολιτικής εδω και δεκαετίες .
Το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα 
Το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα είναι πως μπορεί να γίνει αποκεντρωμένη διαχείριση και δίκαιη κατανομή βαρών σε όλη την Αττική όταν οι πολίτες της Αττικής βλέπουν αυτά τα αίσχη που γίνονται στην Φυλή και στον ΕΔΣΝΑ;
Ποιος λογικός άνθρωπος θα εμπιστευτεί ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες για να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή του; 
Και αν του προκύψει κανείς δήμαρχος τύπου Παππού που θα του κρύβει την αλήθεια για την μόλυνση; 
Και αν του προκύψει κανένας δήμαρχος τύπου Μπουραΐμη που θα υπογράφει 20ετης συμβάσεις παραχώρησης χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι; 
Και αν του προκύψει καμιά Δούρου ή κανένας Κόκκαλης που θα τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα του και θα καλύπτουν τους δημάρχους που εξαπατούν τον κόσμο;
Ο  ΕΔΣΝΑ έχει πλέον απονομιμοποιηθεί 
Ο ΕΔΣΝΑ έχει καταντήσει ένας μηχανισμός που υπάρχει μόνο για να δίνει μυθώδη ποσά στον ΗΛΕΚΤΩΡΑ και στον δήμο Φυλής για εξαγορά συνειδήσεων . 
Κοντα σε αυτούς σιτίζονται και αρκετοί άλλοι με με τον ένα ή το άλλο τρόπο συμμετέχουν σε αυτό το πάρτι διαφθοράς. 
Αυτός ο μηχανισμός οδηγεί την Αττική σε μια εφιαλτική κρίση σκουπιδιών μόνο και μόνο για να μπορεί να συνεχιστεί το οικονομικό πάρτι. 
κερατάδες και δαρμένοι 
Οι δήμοι της δυτικής Αθήνας - Αττικής δίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στον ΕΔΣΝΑ για να διατηρεί δίπλα στα σπίτια τους την μεγαλύτερη χωματερή της Ευρώπης .
Οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας - Αττικής πληρώνουν τεράστια δημοτικά τέλη για να πεθαίνουν από καρκίνο λόγω της χωματερής που οι φωστήρες του ΕΔΣΝΑ θέλουν να μην φύγει ποτέ από την Φυλή. 
Αυτή την αλήθεια πρέπει να την δουν κατάματα όλοι . Και οι δήμαρχοι της δυτικής Αθήνας και κυρίως οι κάτοικοι. 

Θ.Ε.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου