Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Πρωτοφανής αθλιότητα ! «Επιστράτευσαν» γαλοπούλες για να υποδεχτούν τον Πατούλη ! Ντροπή τους.


Ξεπέρασαν κάθε  όριο  αθλιότητας  οι «συνδικαλιστές»   του  ΕΔΣΝΑ .  
Την Παρασκευή  20/12  έκαναν Χριστουγεννιάτικη  γιορτή στον ΧΥΤΑ Φυλής  καλώντας  ολόκληρη την  ηγεσία  του  ΕΔΣΝΑ  με επικεφαλής  τον κ. Πατούλη. 
Όμως επειδή  δεν ήταν  σίγουροι  για την μαζική  προσέλευση  των εργαζομένων στην εκδήλωση,   σκέφτηκαν  να  στείλουν στον  χώρο  και ένα φορτηγό με γαλοπούλες  για να μοιραστούν στους εργαζόμενους    που θα συμμετείχαν  στην υποδοχή του κ. Πατούλη , διαδίδοντας  ταυτόχρονα  πως όποιος  εργαζόμενος δεν  θα πάει δεν θα δικαιούται γαλοπούλα !

Αυτή η αθλιότητα συμβαίνει  για πρώτη φορά  στον ΕΔΣΝΑ . Τα παλαιότερα χρόνια όταν  η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ έδινε τέτοια δώρα για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα  τα διένειμαν  στους χώρους δουλειάς  ( Γραφεία – ΧΥΤΑ –ΣΜΑ ) για να τα πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι .
Τώρα υποχρέωσαν  τους εργαζόμενους να  παρευρεθούν στο σώου που έστησε  ο Πρόεδρος του Σωματείου για τον κ. Πατούλη και την γνωστή παρέα των σκουπιδοφυλάκων της Φυλής προκειμένου να  πάρουν την γαλοπούλα από το φορτηγό που θα τις μοίραζε  στο τέλος της εκδήλωσης. 


Ντροπή και μόνο ντροπή. Πρέπει να ντρέπονται και οι συνδικαλιστές και η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και ο ίδιος ο κ. Πατούλης για αυτή την αθλιότητα.
Προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων  όταν  τους υποχρεώνουν κατ΄ αυτό τον απαράδεκτο τρόπο να πάνε σε μια εκδήλωση  και να τρέχουν  μετά στην πόρτα του φορτηγού να πάρουν μια γαλοπούλα δώρο .
Υ.Γ     Αλήθεια  ποιος πλήρωσε αυτές τις γαλοπούλες της ντροπής  και με ποιο τρόπο ;  Τις πλήρωσε το λογιστήριο του ΕΔΣΝΑ;  Ή βρέθηκε  κανείς άλλος χορηγός; 
Θ.Ε.Μ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου