Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές στον ΕΔΣΝΑ ; οι άνθρωποι είναι πιο γρήγοροι και από την σκιά τους.






Διαβάζουμε ΕΔΩ την απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ και μένουμε άφωνοι !
Καλέ τι ωραία που τα γράφουν αυτά τα 3 μέλη της Επιτροπής  Διενέργειας Διαγωνισμού; Τι άψογη  τεκμηρίωση κάνουν αυτοί οι τεχνικοί του ΕΔΣΝΑ;  Τις  ξετίναξαν όλες τις αιτήσεις συμμετοχής των υποψήφιων  αναδόχων και φυσικά κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μόνο η αίτηση συμμετοχής της ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΕΚΤΩΡΑ.Ε. - W.A.T.T. A.E. – Α ΦΑΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΕΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  πληροί όλους τους όρους τις διακήρυξης !

Αλλά και η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ ; τι τραβάνε και αυτοί οι άνθρωποι για το δικό μας το καλό; 
Την μια μέρα πάνε  να συνεδριάσουν και τους  παρενοχλούν οι διαμαρτυρόμενοι  που δεν θέλουν νέα χωματερή στην Φυλή με αποτέλεσμα να έρθουν στην δυσάρεστη θέση να  τους εξαπατήσουν παραβιάζοντας τις αρχές στους .
Υποχρεώθηκαν  (σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους) να συνεδριάσουν την άλλη μέρα (Σαββατιάτικο ) και σε 15 λεπτά να συζητήσουν 43 θέματα (ανάμεσα σε αυτά και ο διαγωνισμός για τη νέα χωματερή και το ΕΜΑΚ )!
Οι τύποι πρέπει να  είναι σούπερ ουαου που λένε και οι πιτσιρικάδες.  ! Διαιρέστε το 15 με το 43 για να δείτε και μόνοι σας ότι  αυτοί  οι άνθρωποι  χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από μισό λεπτό για το κάθε θέμα ! 
Σε λιγότερο από μισό λεπτό διαβαζόταν η εισήγηση , γινόταν δημοκρατικός διάλογος , γινόταν ψηφοφορία και παιρνόταν η απόφαση ! Οι άνθρωποι  αυτοί  «πυροβολούν» πιο γρήγορα και από την σκιά τους . Τύφλα να έχει  ο  Lucky Luke..
Και έχεις και τον κ. Πρωτούλη να λέει στο περιφερειακό συμβούλιο κάτι κακίες πως τις εισηγήσεις στην  Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ  τις γράφουν οι άνθρωποι του εργολάβου και οι άλλοι (υπάλληλοι και μέλη της Ε.Ε ) απλά τις υπογράφουν..
Α πα πα τέτοια πράγματα .. πως του πέρασε αυτό από το μυαλό του κ. Πρωτούλη; 
Θ.Ε.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου