Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Νίκος Σακούτης : ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ!!

Όλοι και όλες συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 18/12/2019 στις 12.00μ.μ στο δημαρχείο Πετρούπολης.
Ο αγώνας μας μόνο εύκολος δεν είναι,οι πιέσεις ήδη ξεκίνησαν και θα ενταθούν,τα συμφέροντα μεγάλα.

Οι παλινωδίες και οι υποχωρήσεις της δημοτικής αρχής υπονομεύουν την συλλογική προσπάθειά μας.Την απόφαση του δημάρχου για κλείσιμο των σχολείων στις 11.30π.μ ώστε να συμμετέχουν μαζικά οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές/τριες των γυμνασίων και των λυκείων και να δοθεί έτσι το πρώτο ισχυρό μήνυμα ,ακολούθησαν οι πιέσεις της κυβέρνησης και η άρον-άρον ανάκληση από τον δήμαρχο της απόφασής του,που είχε κοινοποιήσει λίγες ώρες πριν.
Αγώνες δίχως κόστος δεν υπάρχουν,εκτός κι αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους να γίνει μια υποτυπώδης κινητοποίηση για να εκτονωθεί η κατάσταση.
Η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση (ΡΑΚ) Πετρούπολης δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε αποφασιστικά ενάντια στις αποφάσεις της νυν και πρώην περιφερειακής αρχής ,που συνεχίζουν το έγκλημα που συντελείται με την δημιουργία νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή και αναβάθμιση του ΕΜΑΚ ως "πράσινο εργοστάσιο " ,μια ανάσα από την πόλη μας.Δύο καταστροφικές επιλογές που υπονομεύουν τις ζωές μας για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Τα ισχυρά επιχειρηματικά ,εργολαβικά συμφέροντα υποστηριζόμενα από την πρώην και νυν κυβέρνηση και τις αντίστοιχες περιφερειακές αρχές ,"αγνοούν" το συντελούμενο έγκλημα των τελευταίων πενήντα ετών σε βάρος της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής και με τη χρήση των απαράδεκτων "αντισταθμιστικών " σκοπεύουν να το διαιωνίσουν.
Όσον μας αφορά θα φροντίσουμε με κάθε μέσο και τρόπο ,οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν μέχρι την τελική δικαίωση.
Η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση (ΡΑΚ) Πολιτών Πετρούπολης καλεί τους κατοίκους και τους φορείς τη πόλης μας και της Δυτικής Αθήνας να πάρουν δυναμικά μέρος στην κινητοποίηση της Τετάρτης 18/12.
Αγωνιζόμαστε για :
•Να κλείσει τώρα η χωματερή της Φυλής
•Να ακυρωθούν οι διαγωνισμοί για νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή και επέκταση - μετατροπή του ΕΜΑΚ .
•Να απομακρυνθεί ο αποτεφρωτήρας υγειονομικών αποβλήτων
•Να καταργηθούν τα "αντισταθμιστικά" που εκμαυλίζουν συνειδήσεις και εξαγοράζουν την υγεία μας
•Να κλείσει οριστικά η εγκατάσταση της Φυλής
•Να ανατραπεί ο νόμος 3164/2003 και να μη γίνουν νέοι ΧΥΤΑ στην Δυτική Αττική
•Να προωθηθεί επιτέλους ένα νέο σύστημα δημόσιας διαχείρισης απορριμμάτων με έμφαση στην προδιαλογή και την ανάκτηση υλικών και την κατασκευή των κατάλληλων υποδομών.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
16/12/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου