Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Πρώτα κάνουν του διαγωνισμούς και μετά τους εξαγγέλλουν με φιέστες ! Θα τους αφήσουμε;


Ο κ. Πατούλης αποφάσισε να παρουσιάσει στο Ζάπειο στις 29 Ιανουαρίου την πολιτική της περιφέρειας Αττικής για την διαχείριση των απορριμμάτων .
Εν τω μεταξύ η διοίκηση Πατούλη στον ΕΔΣΝΑ “τρέχει” τους διαγωνισμούς για τη νέα χωματερή στην Φυλή και το ΕΜΑΚ χωρίς να ρωτά κανένα και γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια όλα τα θεσμοθετημένα όργανα . Δίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους εργολάβους για να φτιάξουν τον ομαδικό μας τάφο και δεν δίνουν πουθενά λογαριασμό.

Το περιφερειακό συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει ακόμα προκειμένου να αποφασίσει για τους διαγωνισμούς . Το Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα και φυσικά δεν έχει πάρει καμιά απόφαση για το ζήτημα. Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φυλής δεν έχει καν συγκληθεί για να συζητήσει για τους διαγωνισμούς .
Και παρ όλα αυτά οι διαγωνισμοί τρέχουν και οι συζητήσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ γίνονται με την διαδικασία του κατ επείγοντος κεκλεισμένων των θυρών για τον “φόβο των Ιουδαίων”.
Οι μόνοι που γνωρίζουν τι γίνεται είναι οι διορισμένοι της διοίκησης Πατούλη , οι δύο πρόθυμοι του Δήμου Φυλής ( Παππούς – Μπουραίμης) και φυσικά οι εργολάβοι.
Εμείς οι άλλοι που ζούμε δίπλα στην χωματερή δεν χρειάζεται να ξέρουμε τίποτα.
Εμείς απλά θα υποστούμε τις συνέπειες . Εμείς θα συνεχίζουμε να ζούμε δίπλα στον μοναδικό σκουπιδότοπο της Αττικής και θα συνεχίσουμε να γεμίζουμε τα αντικαρκινικά νοσοκομεία .
Και αν τολμήσουμε να τους χαλάσουμε την φιέστα που θα εξαγγείλουν την καταδίκη μας , θα έρθουν να ΜΑΤ να μας πνίξουν στα χημικά και να μας πλακώσουν στο ξύλο.
Αυτή είναι η δημοκρατία του κ. Πατούλη και των ομοίων του που θα παρευρεθούν στις 29/1 στο Ζάπειο μέγαρο .
Θα τους αφήσουμε λοιπόν; Θα κάτσουμε να τους δούμε από την τηλεόραση μας να μας κοροϊδεύουν και μετά θα τους καταριόμαστε μέσω των πληκτρολογίων μας;
Ή θα πάμε να τους σταματήσουμε;
Δυστυχώς η απάντηση δεν είναι αυτονόητη . Ας αποφασίσουμε λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου