Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Στα χέρια μας οι μελέτες για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ Φυλής!




Μετά από προσπάθειες 2 χρόνων παραλάβαμε πριν από λίγη ώρα από το γραφείο δημάρχου Φυλής τις 2 μελέτες για την «Αναλυτική Καταγραφή Ρυπαντικών Φορτίων στους ΧΥΤΑ Φυλής» και την «Αναλυτική Καταγραφή Ποσοτικής και Ποιοτικής Σύστασης  Αποβλήτων στους ΧΥΤΑ Φυλής», που έκρυβε  ο δήμαρχος Φυλής από το 2015!!

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα παραδώσει  τις μελέτες  στα αρμόδια Υπουργεία και τις αρχές και θα ζητήσει επίσημη αξιολόγηση των μελετών και ενημέρωση των πολιτών.


Την Τετάρτη 5/2 το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα ενημερώσει για τα συγκλονιστικά ευρήματα των μελετών στη σύσκεψη των φορέων, που θα γίνει στο Πολιτιστικό κέντρο Πετρούπολης στις 7 μ.μ..  

ΥΓ: Περισσότερα στο δελτίο τύπου του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που θα εκδοθεί άμεσα.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά η επιμονή των ανθρώπων του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είχε αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος Φυλής υποχρεώθηκε να δώσει τις μελέτες μετά την εισαγγελική παραγγελία που πήραμε μετά κόπων και βασάνων και την μήνυση που καταθέσαμε εναντίον του. 
Οι τσαμπουκάδες του δεν πέρασαν σε εμάς.  Υπό τον φόβο της μήνυσης που του κάναμε αναγκάστηκε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να δώσει τις μελέτες.
Τώρα να δούμε τι θα λένε όλοι αυτοί όλοι αυτοί οι άθλιοι που κάλυπταν τον Παππού , που τον στήριξαν παντοιοτρόπως (ακόμα και στις εκλογές) ,  που έκαναν το κορόιδο και που αναμασούσαν ακόμα και σε συνδικαλιστικά όργανα πως οι μελέτες είναι παραμύθια.
Ο δίχρονος αγώνας των συναγωνιστών του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός . Δεν έμειναν μόνο στις γενικόλογες καταγγελίες αλλά έκαναν τα πάντα προκειμένου να δημοσιευτούν αυτές οι μελέτες. Ασχολήθηκαν για μέρες και για μέρες να τρέχουν στα δικαστήρια , στην Βουλή , στα Υπουργεία και όλους τους αρμόδιους φορείς.
Επειδή μαζί με τους συναγωνιστές του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΏΠΟΥ ασχολήθηκα  και εγώ προσωπικά και έζησα από τα μέσα  αυτόν τον αγώνα,  θα ήθελα να πω δυο λόγια για την πολύτιμη συμβολή 3 ανθρώπων .
 Του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών Στέργιου Ζιαμπάκα , του δικηγόρου Βασίλη Παπαστεργίου ο οποίος αφιλοκερδώς ασχολήθηκε για να πάρουμε την εισαγγελική παραγγελία και του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη ο οποίος έφερε το θέμα στην Βουλή και έκανε μαζί μας τις  καταγγελίες στην ΕΕΑΕ , στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στον Συνήγορο του Πολίτη. 
 Χωρίς την βοήθεια αυτών των ανθρώπων θα ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε γιατί το πανίσχυρο λόμπι των σκουπιδιών παρείχε τεράστια προστασία στον δήμαρχο Φυλής. 
Θ.Ε.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου