Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ο κόσμος έβγαλε τον Πατούλη από την τρύπα!



Ο κ. Πατούλης προσπάθησε άλλη μια φορά να κρυφτεί και δεν εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου .
Την προηγούμενη φορά στις 26.2.2020 ο κ. Πατούλης είχε ακυρώσει την προγραμματισμένη συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο για την διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική , με την ελπίδα πως ο κόσμος θα κουραστεί από τις συνεχείς αναβολές και τελικά θα αποφύγει την συζήτηση .
Όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο .

Σήμερα εκατοντάδες κάτοικοι από τη δυτική Αθήνα ,  τον Πειραιά και το Γραμματικό βρέθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο και απαίτησαν δυναμικά να γίνει συζήτηση .
Ο κ. Πατούλης κάτω από την πίεση του κόσμου δεσμεύτηκε στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι θα γίνει τελικά η συζήτηση στις 18.3.2020 με μοναδικό θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο σημαντική είναι η πίεση των πολιτών και πόσο αδύναμη είναι η εξουσία μπροστά στη μαζική λαϊκή κινητοποίηση.
Αποδείχτηκε πως οι πολίτες μπορούν να ακυρώσουν τα καταστροφικά σχέδια του κ. Πατούλη και της Κυβέρνησης αν κινητοποιηθούν μαζικά και οργανωμένα.
Αν την επόμενη φορά αντί για εκατοντάδες βρεθούμε χιλιάδες μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο , δεν θα τολμήσουν να υποστηρίξουν τα καταστροφικά τους σχέδια .
Οι πολίτες μπορούν να τους χαλάσουν τα σχέδια.
Η επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18.3.2020 πρέπει να είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ.


Θ.Ε.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου