Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων το Σωματείο εργαζομένων ΕΔΣΝΑ ! (VIDEO)

 
ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ με τον τίτλο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ  

Ενοχλήθηκαν οι συνδικαλιστές του ΕΔΣΝΑ με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις και την περιβαλλοντική αδειοδότηση του ΧΥΤΑ Φυλής και  έκαναν συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων της ομοσπονδίας προκειμένου να τους μεταπείσουν .

Στη συνάντηση το σωματείο εργαζομένων  τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της κατασκευής των δυο μονάδων επεξεργασίας στη Φυλή και το Σχιστό με ΣΔΙΤ και υπέρ του έργου του νέου ΧΥΤΑ Φυλής !

Οι συνδικαλιστές του ΕΔΣΝΑ  υπερασπίστηκαν στο σύνολο της την πολιτική του  Πατούλη και σε ότι αφορά το νέο έγκλημα στη Φυλή και στην κατασκευή των μονάδων μέσω ΣΔΙΤ και στην ιδιωτικοποίηση της ανακύκλωσης .

Εργοδοτικός συνδικαλισμός στην υπηρεσία των εργολαβικών συμφερόντων !

Υπενθυμίζουμε πως οι συνδικαλιστές του ΕΔΣΝΑ είχαν ταχθεί υπέρ της κατασκευής των 4 εργοστασίων επεξεργασίας  με ΣΔΙΤ επί προεδρίας Σγουρού ,προκαλώντας την αντίδραση της ηγεσίας της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία τους χαρακτήρισε «εφιάλτες του κλάδου».  

Οι μαχητικές κινητοποιήσεις της  ΠΟΕ-ΟΤΑ εκείνη την περίοδο είχαν ακυρώσει την προσπάθεια του κ. Σγουρού να κατασκευάσει τις 4 μονάδες με ΣΔΙΤ (2 εξ αυτών θα γινόταν στη Φυλή).  

Αυτά προς το παρών .. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά την κοινή συνάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ με το σωματείο των εργαζομένων και τον κ. Πατούλη . 

Θ.Ε.Μ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου