Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πρέπει να το κάνουμε Κούγκι στην Φυλή


Η άθλιες μεθοδεύσεις του δήμαρχου της Φυλής με την απόκρυψη των μελετών και όχι μόνο , αλλά και η απαράδεκτη αδιαφορία του κεντρικού κράτους για τα όσα αποκαλύφθηκαν τον μήνα που μας πέρασε, δείχνουν με τον πιο παραστατικό τρόπο πως κατάφεραν να κρατούν ανοιχτή για 60 χρόνια την χωματερή στην Φυλή.

Έκρυβαν την σκληρή πραγματικότητα από τους κατοίκους , έλεγχαν τον τοπικό τύπο, εκβίαζαν για να παίρνουν τα υπέρογκα αντισταθμιστικά , έλεγαν παραμύθια για αναπλάσεις και περιβαλλοντικά πάρκα και εξαγόραζαν συνειδήσεις .
Δημοσίως “έγλυφαν” τις κυβερνήσεις και υπογείως τους εκβίαζαν πως αν δεν πάρουν αντισταθμιστικά και “έκτακτες” ενισχύσεις μπορούν να κλείσουν ότι ώρα θέλουν την χωματερή γιατί ελέγχουν τον λαό της περιοχής , γιατί έχουν στα χέρια τους μελέτες “φωτιά” και γιατί ελέγχουν συνδικαλιστές που μπορούν να κλείσουν την χωματερή .
Το ανεξέλεγκτο χρήμα των αντισταθμιστικών τους έδινε την δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν. Πλήρωναν για να κάνουν μελέτες και να τις χρησιμοποιούν όπως τους βολεύει κάθε φορά. Έκλειναν πάρα πολλά στόματα με διορισμούς και με κάθε είδους “δουλειές” με τον δήμο.
Τραπέζωναν συνδικαλιστές στις ταβέρνες τις Χασιάς , νοίκιαζαν κτήρια και αγόραζαν οικόπεδα , έστηναν δημοτικές επιχειρήσεις μούφες και και και..
Και παρά τον πακτωλό των χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια τους “κατάφεραν” να καταχρεώσουν τον πιο πλούσιο δήμο της επικράτειας γιατί “το αλόγιστο κυνήγι του κέρδους” που έλεγε και ο Καρλ Μαρξ , στο τέλος οδηγεί στην σήψη και την κατάρρευση .
Ασκούσαν  πολιτικές γεμάτες ψέματα και βρώμικες συναλλαγές με ένα στόχο . Το μυαλό των ανθρώπων.
Δεν αρκεί η ελαστική συνείδηση για να δεχτείς να βάλεις σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού σου. Πρέπει να έχεις και χαλασμένο μυαλό.
Όλα τα ζωντανά στην φύση που προστατεύουν  τους γόνους τους  ακόμα και με την ζωή τους δεν το κάνουν για λόγους αξιοπρέπειας ή συνείδησης .
Το ένστικτο λέει πως πρέπει να προστατεύεις τα παιδιά σου για να μεταβιβαστούν τα γονίδια και στις επόμενες γενιές.
Εδω προκειμένου να κερδοσκοπήσουν από την χωματερή επιχειρούν να βρωμίσουν ακόμα και το μυαλό των ανθρώπων.
Αυτό πρέπει να αποδείξουμε εμείς τώρα. Πως το δικό μας το μυαλό δεν βρώμισε και δεν χάλασε.
Με ποιόν τρόπο μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Κάνοντας like σε αναρτήσεις κάποιων άλλων στο facebook;
Όχι φυσικά! Απο τα like δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου των μελετών πρέπει να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί μέχρι να κλείσει η χωματερή .
Στα δημοτικά συμβούλια και στις εισόδους της χωματερής και στις πλατείες . Παντού να υπάρχει το μήνυμα πως δεν πάει άλλο.
Η Φυλή πρέπει να γίνει Κούγκι .


Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου