Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αποκαλύφθηκε ο κ. Παππούς στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο


Το πρώτο ΔΣ του δήμου Φυλής, μετά την αποκάλυψη της απόκρυψης, από τον κ. Παππού, των μελετών για την καταγραφή των ρυπαντικών φορτίων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Φυλής, έγινε την Παρασκευή 27.4.2018, στις 12 το μεσημέρι. Το θέμα δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη και ο κ. Παππούς ήλπιζε ότι θα αποφύγει τη σχετική συζήτηση. Μάταια, όμως!

Το Δυτικό Μέτωπο είχε καλέσει τους πολίτες σε παρέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε και ασκήθηκε σφοδρή κριτική στον κ. Παππού, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, από την οποία δεν τον έβγαλε ούτε η απουσία (πλην μιας) των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα στα άλλα, ο κ. Παππούς μίλησε τελείως απαξιωτικά για τις μελέτες της Asprofos και για την φερεγγυότητά της (δείτε τα σχετικά links).
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το Δυτικό Μέτωπο απευθύνθηκε (30.4.2018) στην εταιρεία Asprofos Engineering ΑΕ, από την οποία ζητήθηκε να δημοσιοποιήσει -με δική της πρωτοβουλία- τις μελέτες και να τοποθετηθεί δημόσια στα όσα της καταλογίζει ο κ. Παππούς. (το περιεχόμενο της επιστολής παρατίθεται παρακάτω)
Δε σταματάμε, συνεχίζουμε με το επόμενο βήμα:
Ανοιχτή συγκέντρωση του Δυτικού μετώπου, στην πλατεία Άνω Λιοσίων,
τη Δευτέρα 7/5/2018, στις 19:3ο
Links:
http://doxthi.gr/…/katapeltis-kata-tis-dioikisis-toy-dimoy…/
http://doxthi.gr/…/christos-pappoys-me-epiase-koroido-i-et…/
Το περιεχόμενο της επιστολής προς την Asprofos
Γνωρίζετε, ασφαλώς, ότι η δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων των μελετών καταγραφής ρυπαντικών φορτίων και σύστασης των ΑΣΑ στους ΧΥΤΑ Φυλής, τις οποίες εκπονήσατε για λογαριασμό του δήμου Φυλής, έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής, καθώς σχετίζονται άμεσα με την υγεία τους και την ποιότητα του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν και εργάζονται.
Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μας -και προς την πλευρά της εταιρείας σας- να δημοσιοποιηθούν οι μελέτες, ώστε και να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν καλύτερα, απέβησαν άκαρπες. Και κάτι χειρότερο: ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς, ο οποίος σας ανέθεσε την εκπόνηση των μελετών, εκφράζεται τελείως απαξιωτικά, τόσο για το περιεχόμενο των μελετών, όσο και για τη φερεγγυότητα της εταιρείας σας, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φυλής, την Παρασκευή 27.4.2018.
Με αυτά τα δεδομένα και ανεξάρτητα από τις σχέσεις σας με το δήμο Φυλής και τον κ. Παππού, οι οποίες καθόλου δεν μας ενδιαφέρουν, θεωρούμε ότι έχετε υποχρέωση να δημοσιοποιήσετε -με δική σας πρωτοβουλία- τις μελέτες και να τοποθετηθείτε δημόσια στα όσα σας καταλογίζει ο κ. Παππούς.
Ελπίζουμε ότι από την πλευρά σας θα πρυτανεύσει η ευθιξία και ο οφειλόμενος σεβασμός στην ανάγκη της ενημέρωσης χιλιάδων πολιτών της Δυτικής Αττικής, των οποίων η υγεία επηρεάζεται άμεσα από τη λειτουργία της εγκατάστασης της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου